2777
2789
عنوان

تقصیر من چیه که مامانم زن دوم یکی دیگس🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 11500 بازدید | 274 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اون خودش نمیخواداطرافیان همش تحت فشار اهرمی گذاشتن ازهربی احترامی بگیرتاخیلی چیزای دیگه خودم دار ...

آخه چه ارتباطی داره به زن دوم گرفتن؟ 

اون بچه مگه مال هر شما و همسرت نیست؟ 

استارتر به هیچ وجه کار مادرت تایید نمیکنم ولی تو هم خیلی جدی فکر دور شدن از مادرت باش و بهت حق میدم‌خجالت بکشی واقعا سرزنش هایی تو همین تاپیک که میبینید رو تو رو زندگی واقعیتونم مطمئنم چند برابر می‌بینید 

امیدوارم گناهی که مادرت کرده گریبان شما رو نگیره و خوشبخت بشيد 

عزیزم تقصیر مردم نیست این ازدواج مجدد رو ک خودت میدونی کیا اجازه دادن و گفتن حلاله؟ پس ما باید از او ...

چون یه نفر گفته این کار غلط اشکال نداره ، ما باید انجام بدیم ؟؟؟

پس عقل چی میشه ؟

عاطفه و انسانیت چی ؟

هر وقت خواستیم یه کار غلطی رو با توجیح انجام بدیم ، اول خودمون رو جای طرف بذاریم ، ببینیم خوشمون میاد یا نه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اگع میبینی انقد اذیتی خودتو بخاطر بچه پاسوز نکن بده باباش نگهه داره تو قانون مزخرف ما بچه ماله پدرشه ...

حرفات واقعاحقه عزیزم خیلی سخته تصمیمم مربوط ب آینده بچمم هست مرسی از اینکه حرفاتوصادقانه بهم گفتی گلم🌹متاسفانه ٱتیسمه وفشارسختی هست پشت هرتصمیمم

قانون خدا و پیامبر هست از اونا بهتر میدونید؟

خدا و پیامبر نگفتن برید درو کنید،گفتن به شرطها و شروطها،که الحمدلله هیچ کس اون شرط و شروط در توانش نیست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ازدواج کنه؟که روزی صدبار در مورد مادرش بشنوه مشکلاتش بیشتر شه؟

خب اگه این موضوع آنقدر بده بقیه هم قضاوتش میکنن و از بقیه هم حرف می‌شنوه ربطی به ازدواج نداره.

آدم درستشو پیداکنم همچین اتفاقی نمی افته

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

واسه عقد داداشم 

یه مرده اومده بود می‌گفت زنم رفته چند ساله ولی درخواست طلاق نمیده منم بدم باید مهریه بدم 

محضر دار بهش می‌گفت با خانومی که دوسش داری بیا صیغه کنمت بعدم چند تا کار بهت میگم انجام بده عقدت کنن 

با خنده می‌گفت تو دین ۴تا زن عقدی ۴۰تا صیغه آزاده بابا

من که مسیحی ام با دین شما کاری ندارم ولی ته حرفم اینه وقتی پایه دینتون هستید پایه همه چیزش باشید

عزیزم خدا گفته مرد میتونه چهار زن بگیره به شرط عدالت و من میدانم که‌نمیتونید عدالت برقرار کنید پس به همون یکی اکتفا کنید ،،،،ولی هستن مردایی که از این آیه سو استفاده میکنن فقط اول آیه رو  میگن  که خدا گفته مرد تا چهارتا زن میتونه بگیره ،،،، عوضیا شما تو یکی موندین نمیتونین درست و‌درمون خرجش کنید بهش محبت کنید اونوقت  بین چهارتا میخوایین عدالت برقرار کنید خخخخخ منظورشون عدالت فقط خواب شبه خخخ اونم بلد نیستن زن ار ض ا کنن فقط بفکر خودشونن 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

بمیرم برات الهی تاوان گناه پدر مادرتو تو داری میدی😔😔💔💔 بچه های طلاق خیلی گناه دارن خیلی باور کن ...

من خودم بچه طلاقم

۵ سالم بود که مامان بابام جدا شدن

خیلی سخت گذشت خیلیییی

اما همیشه به مامانم میگم خوب کاری کردی جدا شدی و روح و روان خودتو و منو بهم نریختی توی زندگی با بابام

حرفات واقعاحقه عزیزم خیلی سخته تصمیمم مربوط ب آینده بچمم هست مرسی از اینکه حرفاتوصادقانه بهم گفتی گل ...

قزبونت عزیزم 

قرار نیس که همیشه ولش کنی حق توام هس که بچتو ببینی ببین باور کن جدا شدن تواین شرایط به نفعه بچس تا بمونی همش جنگ و دعوا باشه