2777
2789
عنوان

تقصیر من چیه که مامانم زن دوم یکی دیگس🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 11385 بازدید | 274 پست

بمیرم برات الهی تاوان گناه پدر مادرتو تو داری میدی😔😔💔💔 بچه های طلاق خیلی گناه دارن خیلی 

باور کن من بخاطر دخترم خیلی وقته دارم تحمل میکنم همه چی خوبه تو زندگیمون همه چی فراهمه اما شوهرم منو دوس نداره خیانت کرده بهم هزار بار همشم تو دعوا ها میگه ازت خوشم نمیاد برو خونه بابات 💔🥲😭 الان فقط تو میتونی بفهمی من چرا انقد مقاومت میکنم و نمیرم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی تایپکت چقدرحقه ادم حتی واسهفت پشت غریبه هم این اتفاق بیفته ازبچه های زن دووم خوشش نمییادچه برسه به خودش 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بله کارهای اطرافیان ما رو زندگی ما اثر میذاره. 💔

تو اون شرایط انتخاب مادر شما به هر دلیلی اونطوری بوده ، ولی شما هم قرار نیست خودت رو بدبخت بدونی یا برای خوشبختی خودت تلاش نکنی. 

خب جنایت که نکرده زن دوم شده

حالا کار به استارتر ندارم 

ولی اگه شوهرت یا پدرت زن دوم بگیرن همینو میگی؟؟؟

بنظرم از جنایت برزرگتره ،،،،،چون باعث نابودی و شکست روحیه د و داغون شدن اعصاب زن اول و بچه هاش میشه 

جنایت فقط آسیب زدن به جسم نیست که 

اسی تایپکت چقدرحقه ادم حتی واسهفت پشت غریبه هم این اتفاق بیفته ازبچه های زن دووم خوشش نمییادچه برسه ...

کاش حداقلش مستقل شی وبری ازپیششون

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

شنیدی متاسفانە میگن خدا انتقامِ آەِ آدما رو از عزیزای طرفشون میگیرە؟؟؟

متاسفانە الان این شدە ،مامانت تو زندگی قبلیش با بابات زندگی نکردە طلاق گرفتە بالاسر بچەهاش نموندە،از اونطرف زندگی یە زن دیگە و بچەهاشو بە گوە کشیدە

خیلی برات ناراحت شدم..امیدوارم پیشرفت کنی،درس بخونی و کارەای بشی 

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
بمیرم برات الهی تاوان گناه پدر مادرتو تو داری میدی😔😔💔💔 بچه های طلاق خیلی گناه دارن خیلی باور کن ...

چقد بد 

مردا یه وقتایی تحت فشار هستن 

ولی زندگیتو خراب نکن 

این فضاهای مجازی خیلی ذهن مردا رو خراب کرده 

چرا اخه نباید دوست داشته باشه

در کوی نیکنامی مارا گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را
حالا کار به استارتر ندارم ولی اگه شوهرت یا پدرت زن دوم بگیرن همینو میگی؟؟؟بنظرم از جنایت برزرگتره ،، ...

قانون خدا و پیامبر هست از اونا بهتر میدونید؟

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

مادرتون حامی نداشت دست و پا هم نداشت کار کنه پول در بیاره؟ باید حتما سر یه خانم دیگه خراب میشد؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش