2777
2789
عنوان

تقصیر من چیه که مامانم زن دوم یکی دیگس🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 11510 بازدید | 274 پست
اره عزیزم ی چیزایی هست ک خیلیا نمیدونیداینستاگرام با سیستم سیاهی داره پیش می‌ره یعنی کسایی ک ادارش م ...

منم رو گوشیم دارم ولی استفاده نمیکنم اخه همش کلیپ هاش مزخرفه 

من روحم بالا تر از اینهاس 

حس حقارت میگیرم بخام ببینم 

تازه نصب کردم اونم شوهرم برا خواهرم نصب میکرد گفتم منم میخام نصب کرد قبلش میگفت برات خوب نیس ولی خودش نصف وقت بیکاریش تو اینستاس 

ولی اگ میخاستم زودترم میتونستم نصب کنم 

عزیزم این زنای خراب هستن ک مردا رو پر توقع کردن تو پست قبلی بهم گفته بودی اگه شوهرت سفید و بلوریه حق ...

حالا نه سفید بلوری منظورمو بد متوجه شدی😄

کلا این کم خودبینی اکثر زناس که خودشونو عروسک جنسی می‌بینند و مردو استفاده برنده از اون کالا 

الان بعضی خانما هم از مرد شکم دار چروک و َسیاه بدشون میاد پس مردا باید عذاب بگیرند اما عین خیالشونم نیست

نمیگم به خودمون نرسیم ولی زیاد درگیر مسائل زیر نافی میشه فلاکتو در به دری ی جامعه 

شیوع زیاد بیماری‌های جنسی و مقاربتی هم یکی از دلایلشه

در کل زن و شوهر باید شریک همه چیز هم با‌شند به هر حال پیری و کوری دارند مریضی و از پا افتادن دارند تا همیشه که شاداب و زیبا نیستند

والا خواهر من باردار بود ماه‌های آخر خیلی سختش بود همسرش تمام کارای نظافتیشو به عهده داشت خواهرم میگفت خجالت میکشیدم ولی شوهرم میگفته بچه خودمه تو هم عزیرمی نوکرتم هستم

مرد یعنی این نه چند تا نر که در قید هوس و زیر شکمشونن

بهش بگو بره یکی از همون همه کاره ها رو بگیره تو هم خودتو از این زندگی راحت کن به فکر پیشرفت شخصیت و موقعیت اجتماعیت باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا همش چرت و پرته،مردی که عاشق زنش باشه،زنشو همون‌طور که هست قبول داره،زیادم دیدید شوهرتون از زنای دیگه میگه شما هم از مردای دیگه بگید و حتما هم این جمله رو بگید،کور بودی مگه میخواستی منو نگیری چاقو گذاشتن زیرگلوت،اینطور دهنشون بسته میشه...

ن عزیزم‌ افکت نیست بابام ی دایی داره همه دختراش داف مادرزادی هستن همه ام اینو میدونن اونجاشونو نشون ...

مگه میشه نشون بدن؟کی میتونه اخه

اها اونجوریه ما که ندیدیم تا بحال منکه حتی فیلم اینام ندیدم

خیلی،تازه افتخارم میکنن مال من خوشگله فلانه،،،اون قسمت بخاطر رطوبتی که داره تیره تر از قسمت‌های دیگه ...

ای وای 🥴

همین تفکرات باعث میشه بعضی مردها هم به خودشون اجازه بدن از اینجور چیزها هم ایراد بگیرن. 

قشنگ بعضی خانم ها انگار خودشون رو کالای ج ن س ی میدونن. 😏

ای وای 🥴همین تفکرات باعث میشه بعضی مردها هم به خودشون اجازه بدن از اینجور چیزها هم ایراد بگیرن. قشن ...

دقیقا،خودمون هستیم که مردان رو پررو کردیم،ارزش زن به این چیزا نیست،ارزش ی زن خیلی بالاست ولی متاسفانه زنای ما الان توی اینستا میبینیم فقط دنبال اینن سینه و باسنشونو نشون بدن بگن مال ما مثلاً بزرگتره....ای بابا ی ذره شخصیت و تفکرتونو ببرید بالا این چیزا بعد ی مدت عادی میشه واسه مرد...

دقیقا،خودمون هستیم که مردان رو پررو کردیم،ارزش زن به این چیزا نیست،ارزش ی زن خیلی بالاست ولی متاسفان ...

بله من هم همیشه میگم که خود زن ها ( بعضی از زن ها ) در حق خودشون و هم جنس های خودشون بیشترین ظلم رو میکنن. 💔

ما خودمون هستیم که تفکرات رو می‌سازیم. 

من حتی تو این سایت به خانم هایی که میان میگن بچه تو شکمشون دختره و ناراحت هستن و ... ، انتقاد میکنم و باهاشون همراه نمیشم. 

ولی خب معمولا هم با توهین بعضی از کاربرها مواجه میشم که چرا همدردی نکردم !! 💔