2777
2789

عنبربو خوزستان ک بدرد نمیخوره عنبربو منطقه ما خییلی خوشبو خوش طعمه...شب قبل خیس کن با آب سرد و نمک بعد کمی زودتر از بقیه برنجا ابکشش کن...عنبربو چونک نشاستش زیاده حداقل سه بار بشورش بعد خیس کن تا وقت پخت نچسبن بهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونم به خدابرای کجابود ولی می پختی عطرش اصلا دلنشین نبود بعدشم همون لحظه می خوردی بازقابل تحمل ب ...

شما ممکنه لاشه عنبر گرفتی حالت زبری و رنگ نباتی داره وقتی میپزی هم خشک در میاد ،رنگ برنجه هم سفییید نیس

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

وای چه ربطی به هندی داره خواهر؟شما هندی رو صبح بریز تو یه دیگ آب بجوشه تا شب بعد دمش کن لامصب تکون ن ...

برنج هندی شیجان کیسه بنفش عاااااالیه عالی 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

ما دوتا گونی خریدیم اصلا طعمش رو دوست ندارم برنج دونه سفید خیلی بهتر بود مجبوری داریم میخوریم 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
عنبربو خوزستان ک بدرد نمیخوره عنبربو منطقه ما خییلی خوشبو خوش طعمه...شب قبل خیس کن با آب سرد و نمک ب ...

عنبر بو خوزستان حرف نداره

هرکسی بلد نیست خوب درش بیاره

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

مثل همون هندی ها فقط قل خیلییی کم میخوره و نباید خیسش کنی

جدی یعنی نباید بذاریم خیس بخوره آبشو خالی کنیم؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
شما ممکنه لاشه عنبر گرفتی حالت زبری و رنگ نباتی داره وقتی میپزی هم خشک در میاد ،رنگ برنجه هم سفییید ...

نه گل لاشه نبود مثل همه برنجایی که می پزم می پختم درکل ناراضی بودم