2777
2789
اخه گناه من چیه بهم میگه چرا مرغ پختی واسه ناهار

گوشت داشتی؟

مرغ دوست نداره عایا؟🥴یا دنبال یکی یا یه چیز میگشته دق ودل وناراحتیش را سرش خالی کنه

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزن تو دهنش بابا . شوهر من سنگم بذارم جلوش حرف نمیزنه .البته حق نداره حرف بزنه . یچی بگه میگم برو خو ...

شوهر شما آدمه اگ یبار بگیره بژنتت ک از ترس لکنت زبون بگیری اونوقت اصلا اینجوری نمیگی بهش گلم ‌ ما زنا فکر می‌کنیم چون شوهرامون خوبن پس ما خیلی زور داریم درحالی ک اگ وحشی بودن نثل شوهر استارتر اونوقت مقعمیدیم اصل داستان چیه

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
گوشت داشتی؟مرغ دوست نداره عایا؟🥴یا دنبال یکی یا یه چیز میگشته دق ودل وناراحتیش را سرش خالی کنه

دروغ میگه اخه مگه میشه از سرکار عصبی باشه زرتی بیاد شیشه هارو بشکنه به زنش بگه چرا مرغ پختی ؟؟  

شوهر منم شده گاهی عصبی بوده از داداشش از سر کارش از مراجعه کننده ها 

بعد من حرف زدم یهو داد زده و اینا 

گذاشتمش به حال خودش اروم شده 

اینکه این خانم میگه رفته باز برگشته اومده گیر داده چرا مرغ پختی غیر قابل باوره

شوهر شما آدمه اگ یبار بگیره بژنتت ک از ترس لکنت زبون بگیری اونوقت اصلا اینجوری نمیگی بهش گلم ‌ ما زن ...

نه ببین منظورم اینه از اول باید مردو بگیری تو مشتت تربیتش کنی . وگرنه سوارت میشه

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
دقیقااز بیرون گود میگن لنگ اش کن

ن گلم من منظورم اون نبود .میگم از اول باید مردو میگرفت تو مشتش . ک الان نیاد بگه بخاطر دعوای بیرون اومده منو کتک زده 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
دروغ میگه اخه مگه میشه از سرکار عصبی باشه زرتی بیاد شیشه هارو بشکنه به زنش بگه چرا مرغ پختی ؟؟ شوهر ...

نمی دونم عزیزم قضاوت نمیشه کرد همه هم مثل هم نیستند

من خودم شوهرم اگه تمام غمای های عالم هم تو دلش باشه واز هرجایی ناراحت بشه هیچوقت ناراحتیشو تو خونه نمیاره وسر من خالی نمیکنه همیشه هم احترام همو داریم حتی تو دعوا

ولی پدرم مثل شوهر همین خانمه سر هر چیزی واز هرکسی دلخور باشه سر مادر بیچارم خالی میکنه 

من تجربه شو داشتم میدونم همچین ادمایی هم هستند که خدا الهی خودش هر جور میدونه باهاشون مدارا کنه

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
نمی دونم عزیزم قضاوت نمیشه کرد همه هم مثل هم نیستندمن خودم شوهرم اگه تمام غمای های عالم هم تو دلش با ...

دقیقا بابای منم خیلی این اخلاق بدو داشت کلا بداخلاق بود

ولی بازم میگم نه به این شدتی که این خانم میگه 

مثلا میومد ما اصلا حرف نمیزدیم میذاشتیم بخوابه وگرنه داد میزد توهین میکرد بد و بیراه میگف حتی کتک می‌زد 

اما بعد یه ساعت خوب‌ بود 

عصبانیت ادامه دار نمیتونه بخاطر کار باشه 

شاید مشکل چیز دیگه اس

ن گلم من منظورم اون نبود .میگم از اول باید مردو میگرفت تو مشتش . ک الان نیاد بگه بخاطر دعوای بیرون ا ...

بخدا بعضی مردا ابله تر از اونی هستن که بشه تو مشت جاشون داد

شخصیت ها متفاوته. خانواده ها متفاوته .شیوه تربیت شدن و بزرگ شدن هر مردی با مرد دیگه متفاوته .اخلاق آدما با هم متفاوته.ذات هر ادمی با ادم دیگه فرق داره

خیلی المان های مختلفی در شکل گیری اخلاق و شخصیت یه مرد با مرد دیگه هم فرق 

من خودم چهار تا برادرشوهر دارم با سوهر خودم پنج تا .هر کدوم یه اخلاقی دارن .دو تاشون دو تا خواهر رو گرفتن .یکی اش ساکت و دهن اش قرص ،زنش میکنه تو دیزی پنج سیری .اون یکی که شوهر اون یکی خواهره دهن لق هر اتفاقب باشه تو خونش به مادرش تعریف میکنه .بد اخلاق و گند .زنش جرات نداره جیک بزنه جلوش

دقیقا بابای منم خیلی این اخلاق بدو داشت کلا بداخلاق بودولی بازم میگم نه به این شدتی که این خانم میگه ...

شاید ......اینجا هرکس از دید خودش ماجرا را تعریف میکنه

شاید اون اقا هم دلخوری از خانم داشته وبه نحوی میخواسته تلافی کنه با رفتارش یا حرصش بده 

درکل من قضاوت نمیکنم انشاالله که خدا خودش هوای همه ی زندگی ها را داشته باشه وهیچکسی تو زندگیش مشکل نداشته باشه