2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا بعضی مردا ابله تر از اونی هستن که بشه تو مشت جاشون دادشخصیت ها متفاوته. خانواده ها متفاوته .شیو ...

آره خوب برادرشوهر خودمم ۳۶۰ درجه با شوهر من فرق داره حتی رو زنش چاقو کشیده بود پدر شوهرمم زنشو میزنه . اما میدونی چیه من یبار ب مادرشوهرمم گفتم تو و اون عروست فکر میکنید تو دعوا و بحث نباید کم بیارید .جواب شوهراتونو میدین . یکی اون میگه دوتا شما میگید . یهو چند روز قهر میکنید با اینکه میدونید شوهراتون دست بزن دارن . من اگه با شوهرم بحثم بشه ببینیم داره صدامون بلند میشه ساکت میشیم . یه ربع کلا باهم حرف نمیزنیم تا آروم بشیم .بعد میبینیم واقعا سر چیز مسخره ای داشتیم دعوا میکردیم . 

من میگم زنی ک شوهرش مثل برادر شوهر من چاقو میکشه یا خطر جانی واسش داره یا بشینه زندگیشو کنه تحمل کنه . یا جدا بشه . بخدا تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن ک . همین جاریه من کلا خونه زندگی رو ول کرد رفت الان یک ساله رفته .پسره گفته بیای میکشمت تو حیاط خاکت میکنم .چون میدونست اگه نره شوهره میکشتش

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
والا مرغ دوست داره نمیدونم چشه

دفعه اولتونه دعوا میکنید؟ 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
آره خوب برادرشوهر خودمم ۳۶۰ درجه با شوهر من فرق داره حتی رو زنش چاقو کشیده بود پدر شوهرمم زنشو میزنه ...

اره درست میگی زنی که شوهرش کولی هست نباید وقتی عصبانیه جواب بده. من خودم به شخصه اگه موقعی که شوهرم عصبانیه جوابشو بدم یقینا زیر دست و بال اش و کتک هاش خواهم مرد .چون از لحاظ هیکلی با هم تفاوت داریم😀 بعدا که اروم شد برخورد میکنم.

طبیعیه هر فردی موقعی که طرف مقابلش عصبانیه باید سکوت کنه

. ولی مرد قربتی نمیتونی کلا تو مشت جاشون بدی

چون ذات اش بی جنسه .حالا زنه سکوت کنه نکنه .اون قربتی بازی شو در میاره

زن دایی خودم بسیار ساکت اصلا جرات نداشت رو حرف دایی ام حرف بزنه یا جواب شو حتی مواقع ارومی اش بده تا چه برسه به زمان عصبانیت. ولی تا دم مردن دایی ام تو مشت جا بشو نبود و قلدر بود و الکی الکی بهونه میگرفت و زنشو میزد .حالا حساب کن دختر خواهر شوهر حق رو به زن دایی بده، دیگه زن دایی ام تا چه حد مظلوم بوده😀