2777
2789
عنوان

خیلی ناامیدم کاش زندگیم تموم بشه امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 111 پست

عزیزم کاملا شرایط شمارومنم درک میکنم ،۳سال پیش زمانی که برادرجوونم فوت شده بودن وماهنوز لباس مشکی تنمون بود مادرم درکمال ناباوری سرطان بدخیم گرفت طوری که دکترها جوابش کردن و گفتن که فوت می‌کنه خودم هم مشکوک به سرطان بودم دیگه ازدنیا بریده بودم پسرم هم مشکل داشت و هیچ کاری نمیشد کرد همه این حرفها درطول یکسال اتفاق افتاد اما امید توکل کارخودشو کرد وخداروشکر خیلی ازمشکلاتم حل شد زندگی پرازسختی وامتحان ،مهم اینه بتونی امتحانات خوب پاس کنی خداهوامونو داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم شمابروباهاش حرف بزن ازاتفاقات روزمره بگو ازمدرسع خلاصه بهش روحیه بدع!

اصلا بیدار نیست بیمارستان هم تا میرسم پیشش میگه باید بری بیرون وقت تمومه بخش ای سی یو راه نمیدن 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

نه نپریدم اشتباه برداشت نکنینفقط خیلی ناراحت کنندست برام که مثلا توی تاپیک ها میبینم که شخص اومده از ...

مگه بهش گفتم ک تاپیکت الکیه؟

منم از کاربرای مثل شما زیاد دیدم. ک فقط حرفای بقیه رو با منظور بد برداشت میکنن😒

کاش میتونستم براتون یه کاری بکنم... کاش معجزه بلد بودم کاش دعاهام قبول بشن

دردهایی میکشین بعضا که باورم نمیشه اصلا قابل تحمل باشن... واقعا موجودات قوی ای هستین

واقعا دعا میکنم معجزه بشه

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
اصلا بیدار نیست بیمارستان هم تا میرسم پیشش میگه باید بری بیرون وقت تمومه بخش ای سی یو راه نمیدن

بمیرم برات عزیزم جزصبروتحمل کاری ازت برنمیاد!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
الانم حالم خوبه اما مشکلات خودمو دارم ، زندگی دنیا همش همینه همیشه دنبال یه چیزی باید بدویی ، اینجا ...

اره میدونم اخرش همون جاست برای همه ماها دیر یا زود اما الان واقعا بهش نیاز دارم الان خیلی زوده بهم قول داده بود منو ببره مسافرت بهم قول داده بود وقتی دانشگاه قبول شدم برام کیک بگیره جشن بگیریم 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

میتونی بلدرچین بپزی براش ببری ؟اگه نمیتونه آب گوشت رو بخوره فقط گوشت کبک هم خیلی خوبه اگه بتونی گیرب ...

نمیتونیم‌چیزی ببریم خود بیمارستان از بینی بهش غذا میدن اون بخش هم راه نمیده اصلا 

میخاستم صلوات بفرستم براشون

اگه میشی بهتون پیام بدم بگم 

عزیزم کاملا شرایط شمارومنم درک میکنم ،۳سال پیش زمانی که برادرجوونم فوت شده بودن وماهنوز لباس مشکی تن ...

خداروشکر که خوب هستید من فقط امیدوارم زودتر تموم بشه این شرایط بد 

مگه بهش گفتم ک تاپیکت الکیه؟منم از کاربرای مثل شما زیاد دیدم. ک فقط حرفای بقیه رو با منظور بد برداشت ...

مگه منم گتم شما گفتین الکیه؟؟:)

گفتم حس کردم شاید قصدتون در ادامه این باشه؛ باتوجه به ایموجی:| که گذاشته بودین

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
اره میدونم اخرش همون جاست برای همه ماها دیر یا زود اما الان واقعا بهش نیاز دارم الان خیلی زوده بهم ق ...

من قرار گذاشتم با مامانم اونجا هرچی حسرت تو این دنیا داشتیم از دل دربیاریم ، من وقتی زایمان کردم فهمیدم نبود مادر چجوریه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
خوب میشه عزیزمالان براش دعای معراج میکنمبه حق اسمای الهیانشالله با پای خودشبهتر از روزای اول از بیما ...

ممنونم ازت 

اسی چندتا از کاربرا پریدن روم فقط چون ازت پرسیدم مامانت تومور مغزی نداشت مگه.. خاستم بپرسم ناراحت شدی؟ من منظوری نداشتم گویا خیلیا ذاتا حرفارو بد برداشت میکنن. خاستم فقط همینو بگم ک بدونی من قصدی نداشتم و منظوری بدی نداشتم فقط ی سوال بود. انشالله مامانتم خوب بشه هرچه سریعتر