2777
2789
عنوان

میخوام به شوهرم ی درس حسابی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین قبلا ی بار دیدم با یکی از همکارای خانمش تو اینستا برای هم پست میفرستن.پست خاصی نبود ولی هرکس دی ...

عزیزم زود قضاوت نکردی ؟؟ 

شاید واقعا چیزی نبوده 

اگم بوده شاید یه حرف زدن ساده بوده مگه قبلا هم ازش چیزی دیده بودی ؟؟

سر و سنگین بودن بدون یک کلام صحبت بخودت رسیدن خواهر من وقتی قهره برای خودش و بچهاش غذا میپزه ظرف هاش ...

این فایده نداره.دلمو خنک نمیکنه.قبلا این کار رو کردم.الان دلم پره خیلی پره😭

عزیزم زود قضاوت نکردی ؟؟ شاید واقعا چیزی نبوده اگم بوده شاید یه حرف زدن ساده بوده مگه قبلا هم ازش چی ...

نه ندیدم.ته دلمم میخوام باور کنم هیچی نبوده.ولی چرا هول کرد؟ورا چتشو پاک کرد؟هی هم دروغ میگفت من اصلا نخوندم پیامشو ولی پیام باز شده بود.چرا دروغ میگفت؟

ی راحل میگم ک قشنگ بسوزونیش ی زندگی واس خودت بساز ک همیشه حسرتشو میخورد مثل میگفت زن فلانی خوشگله بر ...

آخه اصلا این چیزا رو نمیگه و تو فکر این چیزا نیس.اصلا تا حالا چیزی نگفته بهم.همینا عذابم میده که اگه چیزی میخوای بگو خب.این کارا چیه؟

نه ندیدم.ته دلمم میخوام باور کنم هیچی نبوده.ولی چرا هول کرد؟ورا چتشو پاک کرد؟هی هم دروغ میگفت من اصل ...

شاید یه حرف الکی زدن باهم توام که نشونش دادی اگه کاری کنه چه بلایی سرش میاد دیگه کشش نده 

اتفاقا به خاطر بچه نمیخوام به هیچکس بگم و مهریه اجرا بذارم.فقط تهدیدش کردم

مهریه اجرا بزاری دیگه به نظرت اون زندگی به درد می خوره تو که به اون شکاکی اونم اگه ۱٪ کاری نکرده باشه با این کارت کلا از چشمش میوفتی مطمئن باش کار بیشتری می کنه 

مهریه اجرا نزار اگه می خوای باهاش زندگی کنی 

شاید یه حرف الکی زدن باهم توام که نشونش دادی اگه کاری کنه چه بلایی سرش میاد دیگه کشش نده

خودمم به این فکر کردم ولی اصلا دوس ندارم انقدر راحت کوتاه بیام.میخوام بدون اینکه خانواده هارو درگیر کنم و کار قانونی بکنم ی درس حسابی بهش بدم.بفهمه حد و مرزش و با همکاراش باید رعایت کنه.اگه میگه معاشرت چرا با بقیه معاشرت نمیکنه؟تمام زندگی این خانمو میدونه که متاهله و با شوهرش مشکل داره و هزارتا چیز دیگه.تا همین دیشب هیچ واکنش تندی نداشتم ولی دیگه دیشب واقعا نتونستم تحمل کنم.