2777
2789
عنوان

میخوام به شوهرم ی درس حسابی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 47 پست
چرا چت کردن معمولی با همکار خانوم زشت هستش(که واقعا هم زشته)اماخودتون اینجا با کاربرای مرد چت میکنید ...

من کاملا ناشناس صحبت کردم.نه اون فرد رو میشناسم نه میدونم واقعا آقا هس یا خانم.ولی شما هماکارت رو مداوم داری از نزدیک تو محل کار میبینی.و اینکه کاملا باهاش اشنا هستی و تو اینستا شروع میکنی پست میفرستی و فلان.ولی این کاملا متفاوته.اگه صحبت معمولی باشه من مشکلی ندارم اصلا.حتی اگه شوهر من اینو ببینه ذره ای نه هول میشم نه میترسم چون هیچ اشتباهی توش وجود نداره.ولی وقتی یکی هول میشه یعنی داره ی غلطی میکنه.این که معمولی ی صحتبی رو بکنی اون هم در این حد ناشناس چه ایرادی توش وجود داره؟

من کاملا ناشناس صحبت کردم.نه اون فرد رو میشناسم نه میدونم واقعا آقا هس یا خانم.ولی شما هماکارت رو مد ...

من اصلا کار همسرتونو تایید نکردم گلم حتی اگه معمولی پست بفرسته چون لزومی نداره به نامحرم غیرساعت کاری پست بفرستی حتی معمولی!

بنظرم اینجا هم مشکل داره چون اینم یه جور ارتباط غیرضروری با نامحرم هستش درضمن بعضی ها هم اومدن و افشاگری کردن که بعضی از کاربرای آقا چه ها که نگفتن بهشون...!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا کار همسرتونو تایید نکردم گلم حتی اگه معمولی پست بفرسته چون لزومی نداره به نامحرم غیرساعت کار ...

منم مشکلمو گفتم و فقط نظرات رو خوندم و جواب دادم.بدون هیچ حرف اضافه ای.تازه اینو درنظر بگیریم از کجا معلوم تمام اونهایی که اسم خانم برای خودشون انتخاب کردن واینجا فعالیتی میکنن واقعا خانم باشن؟و اینکه من تا به حال حرف نامربوطی نشنیدم ولی اگه ببینم اولا جواب نمیدم دوما اینجا قابلیت گزارش دادن داره که قطعا این کار رو انجام میدم.