سلام .وای همکارم بچه اش گذاشته بود تنها تو اتاق مادر کودک که دو طبقه فاصله هست تا اتاق کارش منم امروز بچه مو اورده بودم اداره پاش کثیف کرد رفتم پای بچمو بشورم دیدم بچه بی زبون ترسیدع تو اتاق تاریک پتوشو بغل کرده اروم اشک میریزخ بچه اش دخترخ یک و نیم سالشه
براش پرستار گرفت دو تا داره یکی که بزرگتره مهد میره کوچیکه هم که پرستار داشت پرستارش سوهر کرد دیگه گذاشت رفت . من فقط میگم فقط من حساسم یا بقیه هم حساسن من عمرن بچمو بزارم برم خودم چون خیلی ترسو ام و یکی از کاربرا در مورد تنها کذاشتن بچه چهار ماهش گذاشته بود که فوت کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی🥺🥺🥺 چقد بی رحم بچه منم یه ساله و نیم ست بهم وابسته ست هیچوقت دلم نیومد تنهاش بزارم
بچه من سه سالشه هنوز نمیتونه توی اتاق حتی تنها بمونه 😭 چطوری دلشون میاد ای خدا
ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ
یعنی شما فکر میکنی بچه 1.5 ساله رو به امون خدا تک و تنها بدون سرگرمی ساعت ها تو یه اتاق ول کنن برن بهتر از مهده؟!!!!!! این کارو تو هر کشور متمدنی انجام بدن سرپرستی بچه رو از مادر میگیرن
نون حلال؟والا ازین نون کثیفتر نداریم. محیط کاری که اتاق مادر و کودک داره قاعدتا حقوقش انقدر پایین نی ...
نه حقوقش بد نیست هزینه مهد کودک هم میده ادارمون بچه پرستار داشت پرستار شوهر کرد رفت. از همکارم ناراحت شدم بهش گفتم اصلا بیا بزار پیش من اتاقم بزرگتره برای روزایی که دخترمو میارم همه چی هست فقط روشوریی برای شستن بچه ندارم که میام اتاق مادر و کودک