2777
2789
عنوان

جواب این مادرشوهر رو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 51 پست

مادر شوهر من سر هر کدوم از بارداری هام ناراحت میشد خصوصا سومیش  از اینکه دختره و اینکه اینطوری شوهرم کمتر بهشون رسیدگی می‌کنه جای اونو تنگ می‌کنه بچه های من 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
میگه دخترت از حق خودش دفاع می‌کنه خواهرم نداشته باشه خودش کافیه پسرت خجالتیه

این چرا یارکشی میکنه

مگ جنگه اصلا

بگو من خودم هوای هر۳ تا بچمو دارم هیچکس نمیتونه اذیت شدن کنه

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم خودش خجالت میکشه از حرف مادرش همش هم میگه واسه ما فرقی نداره پسر باشه بهتر دختر باشه چه بهتر و ...

یبار بهش بگو حرفای مادرت منو اذیت میکنه جوابش بده نمیدی خودم بشورمش پهنش کنم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
استاتر من جات بودم همون دفعه ی دوم میگفتم من و شوهرم که دست به دعاییم فقط دختر بشه خدا بخواد دختر ...

اخه همیشه پسرم حضور داره میترسم ناراحت بشه 

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

بگو اول که هر چی باشه مثل این دوتا رو تخم چشمامون نگه میداریم 

دوم مگه جنگه که از حق خودش دفاع کنه ..من بچه هام رو جنجگو بار نمیارم که احتیاج به کمک خواهر و برادر داشته باشن 

بزرگ که بشن هر کی میره پی زندکی خودش 

بگو الان خواهرم اینجا داره از من دفاع میکنه؟یا داداش شوهرم همه جا باهاشه 

دوره اون حرفا گذشت دیگه 

اینا ۲۰ سال دیگه یه طوری زندگی میکنن که ما تعجب کنیم 

از این قبیل حرفا

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

امان از این مادرشوهرم

کی نسلشون منقرض میشه ما راحت بشیم

من ۳۰ هفته باردارم دیگه میخوام بزام😅😅😅هر شب خواب میبینه پسره میگم ۱۰ بار سونو رفتم و همه میگن دختره حتی علائم بارداری هم دختره تو چی میگی این وسط میگه نه به دل من افتاده پسره و اسم پسرونه به من پیشنهاد میده

اعتقادش هم اینه چون استراحت مطلقم و حرکت نباید داشته باشم پسره چون پسر میگن زود میوفته و باید مراقب باشی امان از دست اینا

اتفاقا دختر باشه بهتره دخترت به خواهر بیشتر نیاز داره تا پسرت به برادر

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر شوهر من سر هر کدوم از بارداری هام ناراحت میشد خصوصا سومیش از اینکه دختره و اینکه اینطوری شوهرم ...

منم فقط به بچه‌ها م میرسم  و پیش اونا همش با دخترام بگو بخند میکنیم چشمشون در بیاد خودش دختر نداره

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
پسر بخدا تا زن نگرفته پشت خانواده و خواهر برادرشه. زن ک گرفت این عروس ها خودشون ک دشمن همن. برادر ها ...

من ک تاحالا تو کل ادوار فامیل و درو همسایه برادرای خوب ندیدم. همیشه حسود همدیگه هیتن

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
ساکت نگاهش میکنی ؟ خب کمتر برو پیشش اگه گفت چرا کم میایی بگو‌چون با حرفات ناراحتم میکنی باز ادامه ب ...

نه شوهرم حق رو به من میده .ولی مادرشوهر تلفنی هم زنگ میزنه این موضوع رو میگه.زیاد هم نمیرم خونشون نهایت ماهی دوبار ولی هر بار منو میبینه میگه چند بار .آخه دیگه چند بار جوابش بدم خودم خسته شدم دیگه ترجیح میدم نگاش کنم فقط

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

من شوهرم بدش میاد از  این حرفا 

یادمه یه بار مادرشوهرم گفت مگه مشکلی داری بچه گیرت نمیا جلو همه 

شوهرم گفت. اگه بفهمم کسی به زنم این حرفا بزنه دیگه تو صورتش نگاه هم نمیکنم 

من مشکل ندارم همسرم ضعیفه به کسی نگفتیم و همش براش دارو میخرم میخوره

فقط باید شوهرت از جلو مادرش دربیاد وگرنه حریفش نمیشی..واسه منم اتفاق افتاده شوهرم دهنه ننه شوبست..گف فقط سالم باشه برامون فرق نداره پسریادختر.گف اتفاقا دختر دلسوزتره ...توهم بگو جوابشوبده بزارساکت شه

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️