2777
2789
عنوان

جواب این مادرشوهر رو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 51 پست
مودبانه بهش بگو تو زندگی شما دخالت نکنه

همش می‌خوام دهن به دهنش نشم ولی انگار بدتر میشه ی بار دیگه بگه حتما بهش میگم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استاتر من جات بودم همون دفعه ی دوم میگفتم  من و شوهرم که دست به دعاییم فقط دختر بشه  خدا بخواد دختر هم میشه 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
میگه دخترت از حق خودش دفاع می‌کنه خواهرم نداشته باشه خودش کافیه پسرت خجالتیه

پسر بخدا تا زن نگرفته پشت خانواده و خواهر برادرشه. زن ک گرفت این عروس ها خودشون ک دشمن همن. برادر ها رو هم دشمن میکنن

میگه دخترت از حق خودش دفاع می‌کنه خواهرم نداشته باشه خودش کافیه پسرت خجالتیه

ساکت نگاهش میکنی ؟ 

خب کمتر برو پیشش 

اگه گفت چرا کم میایی بگو‌چون  با حرفات ناراحتم میکنی باز ادامه بدی دیگه اصلا نمیتونم بیام پیشت 

البته شوهرت طرف خودته یا مادرش؟ 

فوقش هم شوهرت تنها بره سر بزنه به مادرش

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

خونشون نرو

ب همسرت بگو اینجوری بهم میگن من خیلی ناراحت میشم بچمون گناه داره هرچی که باشه چه فرقی داره البته ن با لحن دعوا باید با لحن اروم و بغضی و ناراحت و گوگولی طور بگی باردارم ک هستی الان بیشتر میتونی ناز بیای 

اگه مجبور بودی بری خونشون با همسرت هماهنگ کن ک حواسش باشه بهت بگو من هیچی نمیگم تو بگو این حرفارو دیگه نزنن دیگه خودت همسرتو بهتر میشناسی یجوری بگو ک خیلی تاثیر داشته باشه روش

به محض اینکه مادرشوهرت حرفی زد خیلی بغضی ب همسرت خیره شو 

اگه تمام مراحلو درست انجام بدی همسرتون خودش میدونه چیکار کنه ک مادرشوهرت دیگه اینو نگه

اگه بازم تکرار کرد تو همین مراحلو برو خودتو قاطی نکن بذار ب عهده همسرت

مادرشوهرت اگه حس کنه با پسرش داره در میوفته دیگه بس میکنه

ب شوهرت بگو دهن گشاد ننت و ببند و گرنه میرینم توش

شوهرم خودش خجالت میکشه از حرف مادرش همش هم میگه واسه ما فرقی نداره پسر باشه بهتر دختر باشه چه بهتر ولی اصلا انگار نمیفهمه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪