2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببشتر اوقات بخاطر این قتد چند مرحله ای مینویسن که طرف سابقه دیابت ؛یا زایمان زودرس؛یا اب دور جنین زی ...

اصلا اجازه نمیده حرف بزنی

ک بگی چی داری چ نداری

بعد یک دستیار داره

اون دستیار خودسر مینویسه

خود دکتر اصلی به دستیار گفت برای این قند ننویس ولی دستیارش گوش نداد

کلا حرف اول و آخرو دستیار میزنه

دیوانه ام کرده

۵نفر همزمان ویزیت میکنند

وای هربار ی لوله آزمایش خون گرفته وای من نگران خون ام هستمسر سزارین کلی خون میرهالانم ک باید بدیم ال ...

اینقدر خون ازم‌ گرفتن این مدت که هعی میگن قرص آهن بخور

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
نمیدونم من اان نهار خوردمبرم تست خانگی ببینم چندهصبح ۶۲بود بعد از صبحانه

باید یکساعت بگذره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینقدر خون ازم‌ گرفتن این مدت که هعی میگن قرص آهن بخور

خوش بحالت حداقل بهت گفتن قرص اهن بخور من روزی ۴بار میگفتن خون بدم به مدت یک هفته و قرص اهنم همون یدونه بود کمخونی شدید گرفتم اما نگفتن قرص اهن و بیشتر کن؛نوزادمم با کمبود اهن دنیا اومد خدادازشون نگذره 

خوش بحالت حداقل بهت گفتن قرص اهن بخور من روزی ۴بار میگفتن خون بدم به مدت یک هفته و قرص اهنم همون یدو ...

دکترم بهم نگفت یکی دیگه توی بهداشت آزمایشام دید گفت آهنت پایین ولی هنوزم میدونم پایینه حال دیگه ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکترم بهم نگفت یکی دیگه توی بهداشت آزمایشام دید گفت آهنت پایین ولی هنوزم میدونم پایینه حال دیگه ندار ...

من دیگه حال ندار بودم دکتر نفهمم نکرد بگه دوتایی اهن بخور حتی بهعشم گفتم خانم دکتر اهن و هموگلوبینم پایین اومده چیزی نگفت

چقدر بدم میاد لشکری میریزن داخل مطب ادم روش نمیشه حرف بزنه

من فکر میکنم منو با خانوم ک کنارم بود اشتباه کرده

برای اون باید ۴مرحله ای می‌نوشت ۱۱۲ کیلو بود

من ک سری قبل قندم خوب بوده نباید مینوشت