2777
2789
من بچه اولم سال ۹۹ دنیا اومدو ۶ماهگیش فوت کرد بچه دومم سال ۱۴۰۱ دنیا اومده اینم بهمن دنیا میاد ان شا ...

فاصله کم ک خوبه سریع میاد بیرون 

ما من بچه دوم و سوم ۱۴ سال فاصله اس 

خودم ۳۷ سالمه میترسم نتونم

من موندم بین طبیعی و سزارینچکنممنم از درد طبیعی میترسماز یکطرف نمیدونم دکتره راست گفت یا ی چی گفت من ...

اصلا زایمان طبیعی اونم برای بار اول تجربه خوبی نبود 

۴۲ تا بخیه خوردم تا ران پام 

اگ عقل الان داشتم  یکی از النگو هانو میدادم  واس پول دکتر خوب و عمل 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاصله کم ک خوبه سریع میاد بیرون ما من بچه دوم و سوم ۱۴ سال فاصله اس خودم ۳۷ سالمه میترسم نتونم

خوب من از اولی سزارین شدم چون دیابت داشتم دومی هم سزارین شدم این دفعه سومه میخوام سزارین بشم 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
چیبگمخدا رو درنظر نمی‌گیرندمن که دکترمو عوض میکنماین آزمایش نمیدم دیگهنه پولشو دارمنه حوصله ۴مرحله خ ...

فقط دکترتو عوض کن مثل دکتر من پولکی و بی شعوره 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
نمیدونم گلمبمن میگه نمیتونی طبیعی بیاری منم قانع شدمچیبگم والا از کجا بفهمم؟

از کجا الان تشخیص داده که نمیتونی 😑😑دکترت رو عوض کن نظر دکتر دیگه هم بپرس برای همین آزمایش قند 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

سر بارداری اولم اون شربت گلوکز که بهم دادن حالمو بد کرد بعد از فکر کنم نیمساعت معذرت میخوام بالا آوردم

ولی سر دومی یه آزمایشگاه دیگه رفتم شربتش خوشمزه بود مزه سن ایچ پرتقالی می داد دیگه مشکلی برام پیش نیومد

شمام ۲۶هفته ای؟

عزیزم منم 26 هانکه تقریبا ،دکتر منم خیلی حساسه همش ازمایش سونو ،الان سونو نوشته هزینش سه تون ،میگه /ربالگری سوم نمیدونم والا ،هفته 22 همه آزمایشای هفته 28 رو انجام دادم ولی بازم دوباره 28 هفته تکرار خواهد کرد ،خیلی رو اعصابه ،هزینه ها هم بالاست

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
عزیزم منم 26 هانکه تقریبا ،دکتر منم خیلی حساسه همش ازمایش سونو ،الان سونو نوشته هزینش سه تون ،میگه / ...

اخه دگ سه ماهه سوم غربالگری معنی نداره

بچه همینه که هست

باید برنیاش بیاریم

ما به عنوان مادر تمام تلاشمون میکنیم

دگ غربالگری بیمعنیه

سر بارداری اولم اون شربت گلوکز که بهم دادن حالمو بد کرد بعد از فکر کنم نیمساعت معذرت میخوام بالا آور ...

آره منم یکم تهوع داشتم ولی بالا نیاوردم

دگ یبار من این تستوسترون دادم

نرمال بودم

بنظرت دلیلی داره برم ۴مرخله ای؟

از کجا الان تشخیص داده که نمیتونی 😑😑دکترت رو عوض کن نظر دکتر دیگه هم بپرس برای همین آزمایش قند

دگ تصمیم قطعی گرفتم دکترمو عوض کنم

دگ بسه هرچقدر استرس کشیدم

اخه دگ سه ماهه سوم غربالگری معنی ندارهبچه همینه که هستباید برنیاش بیاریمما به عنوان مادر تمام تلاشمو ...

وآقعا سخته تو این گرونی

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍