2777
2789
ببین به یکدیگر دگ نشون دادم گفت نرمالتو خود برگه ازمایش تو قسمت رنج نرمال استناشتا۸۸ بعد از خوردن مح ...

من سه ساله قندم رنج نرماله ولی دکتر میگه شیرینی نخور بیار پایین چه خبره و فلان... رنج نرمال واسشون زیر ۹۲ هستش اینجور که فهمیدم

نه ولی برا جواب ازمایش که باید بری پیشش تا ازمایش نخوای نشون بدی یا نخواد برات بنویسه که نمیری بخدا ...

دقیقا بمن گفت یا هر آزمایشی میگم انجام بده یا من قبولت نمیکنم

منم تصمیم گرفتم دکترم عوض کنم

باورت میشه برای اولین غربالگری منو فرستاد آن ای پی تی

۶میلیون دادم

هیچ مشکلی هم نداشتم

همه بهم میگفتن مگه لک داشتی یا سابقه بچه عقب‌مانده چرا دکترات از اول این آن ای پی تی رو نوشته

منم ک بچه اوله ساده ساده تا الان هرچی گفته گوش دادم

دیگه خسته شدم

۴مرحله باید خون بدم الکی الکی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منممیخوام دکترم عوض کنمآخه مگه پول ازمایشگاه تو جیب اون میرهاذیت می‌کنند آدم رومن رگ هام پیدا نمیشها ...

پول ازمایشگاه که نمیدونم ولی دارو برام نوشته بود ۵ جا رفتم پیدا نکردم قرص اهن خارجی بود میگف شرکتا دیگه هم خوبه مارکاشون اصرار داشت حتما همون مارکو بخر که من نوشتم گفتم بابا ۱۰۰تا فرفروت دارم گفت نه برو فلان جا فقط همونو بخر حالا رفتم اتفاقا یکی از دوستای شوهرم اونتو کار میکنه میگه بابا اینا همش دستشون تو یه کاسه اس دکتر داروخونه به دکترا میگه فلان دارو رو زیاد داریم بفرستین بیماراتونو جا ما و بگین همین مارکو بخرن 😒

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
من سه ساله قندم رنج نرماله ولی دکتر میگه شیرینی نخور بیار پایین چه خبره و فلان... رنج نرمال واسشون ز ...

من قندم ۶۰ الی ۸۸ این‌هاست

میدونی من از ۱۸سالگی قند و شکر نخوردم بخاطر اینکه دندون هام داشت میپوسید

اصلا خوراکی هایی ک مواد نگهداره ندارن بخاطر پوستم نمی‌خورم

میوه حات و سبزیجات و غذاهای سالم میخورم

نمیدونم دکترا فکر می‌کنند خدا اند.من هربار میرم ازمایش خون کلی استرس میگیرم

رگ پیدا نمیشه

چرا باید تو این گرونی هزینه کنم

مگه مادرای ما دکتر رفتن اصلا

ما میریم الکی اونام اذیتمون میکنند

پول ازمایشگاه که نمیدونم ولی دارو برام نوشته بود ۵ جا رفتم پیدا نکردم قرص اهن خارجی بود میگف شرکتا د ...

من ی دور میرفتم کلاس نسخه پیچی دارو

استادمون ی دکتری بود میگفت فی فول های خارجی جذب روده ای اند و جیبشون خیلی کمه 

فردا سولفات ایرانی خیلی بهتر از فیفول است 

اینو چند نفر دیگم بهم گفتن

دقیقا بمن گفت یا هر آزمایشی میگم انجام بده یا من قبولت نمیکنممنم تصمیم گرفتم دکترم عوض کنمباورت میشه ...

بچه اول هنوز بیشتر میترسی این احمقا هم فقط پول براشون مهمه نمیگن زن باردار باید ارامش داشته باشه من بخدا مامانم مریضن بچه سوممه همش استرس مریضی مامانمو و سلامتی بچمو و اینارو دارم خودم اینم الکی بهم استرس وارد میکنه همون اول که اینقد حرف زده چرا سونو ان تی رو رفتی ازمایششو نرفتی میگم خوب وقتی سونو خوبه برم چیکار اونجا که یه عالمه حرف زده منم گفتم توکل به خدا ان شاءالله که سالم باشه بچم منکه احتمالا سزارین رو برم یزد شهرستانم کلا ۵ دکتر داره همشون هم زیر میزی میگیرن و بداخلاقن 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
من ی دور میرفتم کلاس نسخه پیچی دارواستادمون ی دکتری بود میگفت فی فول های خارجی جذب روده ای اند و جیب ...

نبابا اینکه میگه فقط خارجی ایرانی اصلا نخور حالا من خودمم با ایرانیا یبوست گرفته بودم گریه میکردم 

من قندم ۶۰ الی ۸۸ این‌هاستمیدونی من از ۱۸سالگی قند و شکر نخوردم بخاطر اینکه دندون هام داشت میپوسیداص ...

والا از جهتی راست میگی ماشالله همه ی هزینه هام آزاده ... کلا خیلیش استرس بیخوده... بعد میری کلاس میگن سعی کنید از این دوران لذت ببرید😂

بچه اول هنوز بیشتر میترسی این احمقا هم فقط پول براشون مهمه نمیگن زن باردار باید ارامش داشته باشه من ...

اخه دوستم پیش همین دکتر رفته

هفته ۳۵گفتن هنوز بین بطن راست و چپ قلب بچه کامل بسته نشده

بعد همین دکتر گفته تا دو هفته دگ بسته میشه چیزی نیست

هفته ۳۷ سزارین کرده

بچه بدنیا اومده الان ی ماهه است دکترا بهش گفتن هنوز یکمش بسته نشده

دکتر باید حداقل تا۳۹صبر میکرد

بخاطر پول زیر میزی و اینکه اورژانسی نشه

بفکر قلب بچه این دوستم نبوده

نبابا اینکه میگه فقط خارجی ایرانی اصلا نخور حالا من خودمم با ایرانیا یبوست گرفته بودم گریه میکردم

من فولیک اسید ۵

فروس سولفات ۵۰میلی گرم

میخورم

ولی دست و پام جدید خواب میره

هفته ۲۶ام

والا از جهتی راست میگی ماشالله همه ی هزینه هام آزاده ... کلا خیلیش استرس بیخوده... بعد میری کلاس میگ ...

۲۵۰هزار تومن ویزیت میگیره

سونو میکنه ۲۷۰میگیره

۴۰۰و ۵۰۰ هزینه قرصامه

آزمایش های بیرون هم هست

سونو هم بیرون می‌فرسته

برای سزارین که ۱۰تومن زیر میزی میخواد

بیمه تکمیلی هم نیستم

بعد هفته ۳۷هم میگه بدون دردسر بیا سزارین

حوصله اورژانسی و...رو نداره که مطبشم مجبور شه ترک کنه

باید عوضش کنم 

اخه دوستم پیش همین دکتر رفتههفته ۳۵گفتن هنوز بین بطن راست و چپ قلب بچه کامل بسته نشدهبعد همین دکتر گ ...

دکترتو عوض کن وجدان نداره هم خودت استرس نداری هم الکی پول نمیدی من بچه دومم کلا دوبار رفتم جا متخصص اونم برا اریخ عمل زدن دفعه اول رفتم جا همین دکتری که الانم رفتم گف باید دو هفته یبار بیای منم نرفتم رفتم جا یکی دیگه اورژانسی شدم همین دکتر اولیه اومد بالا سرم هر چی از دهنش در اومد بهم گف ولی مجبور شد عملم کنه وظیفش بود داشت اتیش میگرفت که اورژانسی شدم و نمیخاد زیر میزی بگیره 

والا از جهتی راست میگی ماشالله همه ی هزینه هام آزاده ... کلا خیلیش استرس بیخوده... بعد میری کلاس میگ ...

لذت چی

الکی الکی فقط پول رو دست آدم میذارن

بمن گفت روزی ی دونه کلسیم بخور

کلیه هام دگ داشت تیر می‌کشید

۲۵۰هزار تومن ویزیت میگیرهسونو میکنه ۲۷۰میگیره۴۰۰و ۵۰۰ هزینه قرصامهآزمایش های بیرون هم هستسونو هم بیر ...

بچه اول چرا سزارین ؟ من بچه سوممه سزارین اجباری ام بازم زیر میزی میگیرن ببین اینا دیگه چه بی انصافایین 

لذت چیالکی الکی فقط پول رو دست آدم میذارنبمن گفت روزی ی دونه کلسیم بخورکلیه هام دگ داشت تیر می‌کشید

برا منم کلسیم منیزیوم زینک و مولتی داده اینقد میخورم دارم منفجر میشم نمیتونم راه برم اشتهام جر خورده