2777
2789
عنوان

همین الان دارید چیکار میکنید زود تند سریع بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 179 پست
مرسی عزیزم خیلی خوب بوددددد بیدار که شدم اعصابم خورد بود میگفتم کاش بیشتر می‌خوابیدم دیگه هر کار کرد ...

عزیزم🥹

ان شاءالله حتما قسمتت میشه 

بزار نی نیت هم بیاد👼🏻 صحیح و سلامت با هم میرید🥹❤️

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاااشو کاربرا دارن با مینی بوس میان خونتون😂حالا خود دانی😂😂🤭

😂😂😂😂😂

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
عزیزم🥹ان شاءالله حتما قسمتت میشه بزار نی نیت هم بیاد👼🏻 صحیح و سلامت با هم میرید🥹❤️

نی نی نمی‌ده بهم خدا😔دو سال و نیمه منتظرم

تیکر شب یلداس

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

جای ماشین از تو خیابان ها اینا رو میبینی

😂😂😂

وااای من قققششششش 

خوش بحالتون 

بابا ما که از دست ماشینو دود بریدیم

کجا هستید حالا🥰🤍

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

اهارو پایی رو هم میشوری

امروز فقط سطلش رو شستم جای دیگه رو دستمال نمدار میکشم

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
بله تو یکی از روستا رفتم دیدم اینجوریبود خونه شون ولی تو اتاق خواب بود ولی اونجا خیلی باصفاس

اون خونه سمت چپی هستم الان

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد
😂😂😂وااای من قققششششش خوش بحالتون بابا ما که از دست ماشینو دود بریدیمکجا هستید حالا🥰🤍

ردستای سنگسار بغل دست ترکمنستان

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد

تریفایر ۳ دیدم😁😁 

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

تو چرا اشک می‌ریزی. کارهای شما خوبه، هم دنیا داره هم آخرت.

خدا کنه اینجوری که میگی باشه

یعنی خدا از من رو سیاه میگذره🥺😔

عزیزم التماس دعا ان شاءالله قسمت خودتون حموم بودممم بعد اومدم دراز کشیدم چایی بخورماز بی خوابی میمیر ...

عزیزمی.. روزی شما هم بشه الهی🥺🤍

بخودت فشار نیار ی خورده چرت بزن اذیت نشی