2777
2789
عنوان

همسایه پایینیمون چون داداشم بدو بدو میکنه زنگ زده پلیس

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 114 پست
مثل که اینکه تو کوچه خیابون و با در و همسایه زیاد دعوا کردی ادبیاتت نشون میده از چه قماشی هستی

خب عزیزم پس جرا دهن ب دهن میشی باهاش.این از همون دسته ادماس دیگه اینجوری دفاع می‌کنه ب نظرت فایده داره هرجی بهش بگی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم پس جرا دهن ب دهن میشی باهاش.این از همون دسته ادماس دیگه اینجوری دفاع می‌کنه ب نظرت فایده دا ...

والا من فقط بهش گفتم این جمله چهاردیواری اختیاری دیگه هرجایی کاربرد نداره ولی ایشون فکرکرد من همسایشم😁

همسایه هم گناه داشته

اونکه صددرصد ولی باید صبر میکرد بزرگ‌ترش بیاد 

چندسال پیش یکی از همسایه ها یه همچین رفتاری با دختر عمم کرد ،دختر عمم گربه داشته نیاورده توی پارکینگ بازی می‌کرده همسایه کلافه شده بود میاد و داد و بیداد و میزنتش ،دختره از پله پرت میشه پایین وقتی می‌خواسته فرار کنه الان 10 سال از اون ماجرا گذشته ولی اون دختر دیگه نمیتونه قشنگ حرف بزنه لکنت گرفته همش بخاطر ترس بوده

Married👰🤵💍
اره والا من دقیقا میفهمم اون همسایه پایینی جی میکشه طبقه بالا ی اسب داشتم ۲۴ساعت یورتمه می‌رفت با ای ...

منم تجربشو تو خونه قبلی داشتم جوری شد که به شوهرم گفتم دیگه تمدید نکن بریم جای دیگه من جلوی درشون نرفتم اما همیشه با شوهرم حرف میزنیم میگم خدا لعنتشون کنه و دلم برای کسی که جای ما اومده میسوزه 

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
یا حسین چار دیواری اختیاری

چهار دیواری اختیاری 

معنیش این نیست

مردم آزاری کنید

رعایت حال همسایه ها چی میشه؟

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

خودشونو راحت کردن میگن بچه س چیکارش کنم بقیه باید جور بچه هاشونو بکشن

ارع با شعار جهاردیواری اختیاری پدر مردمو درمیارن کلی آهو نفرین مردمو دنبال خودشون راه میندازن.والا اعصاب میمونه واسه آدم یکی بخاد بالا سرش بدو بدو کنه 

چهار دیواری اختیاری معنیش این نیستمردم آزاری کنیدرعایت حال همسایه ها چی میشه؟

عزیزم توضیح دادم بخون قشنگ 

صبر میکرد بزرگ‌ترش بیاد 

حق ورود به خونه ی کس دیگه و همچین رفتاری وقتی بزرگ‌ترش نیست رو به هیچ وجه نداشته

Married👰🤵💍
یا حسین چار دیواری اختیاری

قبول کنید که این حرفتون اشتباهه 

یک چیزی هست به اسم فرهنگ آپارتمان نشینی که باید رعایت بشه 

( این حرف من به معنی تایید کردن کار همسایه نیست ) حق داره عصبی و ناراحت بشه و تذکر بده اما این کار یکم ناجور بود ولی شما هم حرفت درست نیست 

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

عزیزم توضیح دادم بخون قشنگ صبر میکرد بزرگ‌ترش بیاد حق ورود به خونه ی کس دیگه و همچین رفتاری وقتی بزر ...

توضیحاتت و دیدم عزیزم

ولی پست اولت اینا و میگفتی بهتر بود

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

منم تجربشو تو خونه قبلی داشتم جوری شد که به شوهرم گفتم دیگه تمدید نکن بریم جای دیگه من جلوی درشون نر ...

من واقعا دیگه نمیتونستم تحمل کنم جند بار بهش تو پارکینگ و بیرون گفته بودم انگار نه انگار. دفعه آخر صدا رو ضبط کردم با گوشیم رفتم جلودرشون گفتم واقعا وجدان ندارید؟خودتون یکی بالاسرتون اینطوری بدو بدو کنه اعصابتون کشش داره؟دیدم سرشونو انداختن پایین هرجی گفتم هیجی نگفتم منم ی درد وحشتناک داشتم صدای اینم رو مغزم بود.اینطور آدما کلی آهو نفرین پشت سرشون ک باعث آزار بقیه میشن.

منم تجربشو تو خونه قبلی داشتم جوری شد که به شوهرم گفتم دیگه تمدید نکن بریم جای دیگه من جلوی درشون نر ...

بغل دستی ما با دوست پسرش زندگی مکینه. کلا اتاق خواب نمیرم. چون همیشه صدای خنده ها شون تو اتاق ماست. ی وقتایی هم طبقه بالایی اذیت میکنه ولی خدا رو شکر کمه.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
قبول کنید که این حرفتون اشتباهه یک چیزی هست به اسم فرهنگ آپارتمان نشینی که باید رعایت بشه ( این حرف ...

عزیزم کسی خونه نبوده نباید این کارو میکرد 

اون مادر هم با خیال راحت بچه شو گذاشته تو‌خونش و رفته کارشو انجام بده یعنی نباید تو‌خونشون امنیت داشته باشن؟ و اینکه کار بچه خیلی بده کااااملا قبول ولی باید صبر میکرد خانواده اش بیان توی اون موقع نه

Married👰🤵💍