2777
2789
عنوان

دیروز شوهرم حرفای بدی بهم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 20 پست
برا همه پیش میاد خونه نامرتب باشه دلیل نمیشه ! مگه اینکه خودش ناراحتی از جا دیگه داشته باشه

نمی دونم والا از کجا ناراحت بوده ولی تا قبل از اینکه پاش بخوره عادی بود 

شل نگرفتم تو کار خونه کمک می کنه من اصلا خونه رو جارو نمیزنم و شوهرم میزنه حتی سرویس بهداشتی هم اکثر ...

خب پس احتمالا بنده ی خدا روز خوبی نداشته مشکلی چیزی پیش اومده بالاخره یه دلیلی داشته سخت نگیر ولی گله کن که دوبارهدنخاد تکرار کنه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم والا از کجا ناراحت بوده ولی تا قبل از اینکه پاش بخوره عادی بود

پیش میاد دیگه احتمالا خسته یا گرسنه یا فکرش درگیر بوده لیوان بهانه کرده خودشو خالی کنه معمولا مردها محق تر هستند تا خانمها 🩷

کاربر سه سال پیش 😒
خب پس احتمالا بنده ی خدا روز خوبی نداشته مشکلی چیزی پیش اومده بالاخره یه دلیلی داشته سخت نگیر ولی گل ...

باهاش سرسنگین شدم اومد نازمو کشید ولی از دیروز همش حس می کنم نکنه واقعا نجس پلشتم ؟ 

یا مثل خانومای دیگه نمی تونم کارامو مدیریت کنم 😔

پیش میاد دیگه احتمالا خسته یا گرسنه یا فکرش درگیر بوده لیوان بهانه کرده خودشو خالی کنه معمولا مردها ...

کاش یکم قبل از اینکه مردا دهنشونو وا کنن فکر کنن که با حرفاشون طرف چه حالی میشه 

باهاش سرسنگین شدم اومد نازمو کشید ولی از دیروز همش حس می کنم نکنه واقعا نجس پلشتم ؟ یا مثل خانومای د ...

نعزیزم این چحرفیه

تو دعوا و ناراحتی ک حلوا خیرات نمیکنن 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺