2777
2789
عنوان

ی سال چن ماه باهاش بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 65 پست
💔🥲🥲🥲🥲اون هر روز داره پیشرفت میکنه چرا پس

اتفاقا از منم بگم دلت بیشتر میگیره

من وضع مالی خانوادم متوسطه

اون هم وضع خودش هم خونوادش توپه

چهارپنج تا کارخونه داره،روزبه روزم داره پیشرفت میکنه

حتی الان که شاید طلاق بگیره برگشته والتماس برگشت منم میکنه

ولی یه چیزیو خوب فهمیدم اونی که یه بار رفت ،دیگهههه رفت

اگه بهش فرصت بدی بازم میره وبدتر ضربه میخوری

درضمن پیشرفت کنه خب،دشمن خونی هم نیستین که

اره نامردی کرد ،دل شکست ولی خودمونم اشتباه کردیم تویه رابطه گناه رفتیم

خدا به پیشرفتشون کمک کنه،ازصدقه سری اونا به ماهم نگاه کنه

اینجوری نگوعزیزم

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا از منم بگم دلت بیشتر میگیرهمن وضع مالی خانوادم متوسطهاون هم وضع خودش هم خونوادش توپهچهارپنج ت ...

خیلی غذورمو شکوند 

من عاشقش بودم بم کفت تو ضعیفی 

ایناس ک دلمو میسوزونه

دوس دارم برگرده بیاد ولی نمیادش

خیلی زود رو به راه شدی خداروشکر عزیزممن دقیقا ۵ ماهه که رفته همین دیشب گریه میکردم براشنمیدونم چرا ا ...

میدونی چرا اوکی شدم؟

بعدازکلی درمان وتراپی که جواب نداد

یادگرفتم همونجوری اونو دوست داشتم اینبار خودم ودوست داسته باشم

فقط خودممممم

اینبار فقط وفقط وفقط خودمممممم

نه پسرمردم

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..
میدونی چرا اوکی شدم؟بعدازکلی درمان وتراپی که جواب ندادیادگرفتم همونجوری اونو دوست داشتم اینبار خودم ...

میدونی چی اذیت میکنه ادم رو 

اینکه روزای خوب داشتیم و همه ذوق و شوق مون رفت 

دیگ کو تا عاشق شیم 

چی باعث شد که حالت بهتر شهچه کاری چه حرفی بیشتر کمک کرد

من خودکشی کردم نشد،روانشناس جواب نگرفتم،داروی روانپزشک نه،روانکاو نه،فال گرفتم نه،هرکااااری بگی کردم چون عاشق واقعی بودم نه من حتی اون که این دردوبیشتر میکرد

اما یه چیز فقط کمکم کرد

توی اون رابطه میبینی چطور اون طرف ودوست داریم؟

اینبار خودمون واونجور دوست داشته باشیم

فقط وفقط وفقط وفقط خودمون ودوست داشته باشیم

هیچکس جزخودمون نمیتونه به دادمون برسه

هیچی بی محلی اصلا طرفش نریا وگرنه دو برابر چوس میکنه خودشو از اینی هم که الان هستی خار تر و بی ارزش ...

من خیلی طرفش رفتم دوماه اصرار کرپم ک بیاد اولش میگفت میام دیگ گفت اصن محاله بیام از بس ک اصرار کردم

میدونم اشتباه کردم از سر دلتنگی بود

ولی الان دیگ دو هفته س بش پیام ندادم 

میخوام کنجکاو بشه از همه جا بلاکم کرد بس ک بش پیام دادم

نمیخواست بلاک کنه ها من خیلی پیام دادم

دیگ ی دعوای شدیدی شد منم دو هفته س دیگ بس پیام ندادم

خیلی غذورمو شکوند من عاشقش بودم بم کفت تو ضعیفی ایناس ک دلمو میسوزونهدوس دارم برگرده بیاد ولی نمیادش

چیزیم که دل منو میسوزونه دوتامون عااااشق واقعی بودیم ثابتم کردیم بهم

ولی هیچییییی جزخودمون برای خودمون ارزشمندنیست

میدونی چی اذیت میکنه ادم رو اینکه روزای خوب داشتیم و همه ذوق و شوق مون رفت دیگ کو تا عاشق شیم

فک میکنی من اینارو نداشتم

نگاهتو عوض کنم عزیزم تومیتونی

این یه تلنگره برات