2777
2789
عنوان

عزیزایی ک بچه دار نشدین فعلا و دوس دارین بچه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 85 پست
وای دست نزن تحریکش نکن.پرولاکتین بالا با قرص رفع میشه حتما آزمایش بده برو دکتر متخصص دارو بده.پرولاک ...

از بس میسوزه...میرم از اینجوری نمیشه واقعا 🥴

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنیدم اسفند برای اقدام بهترین موقعه س اما من خودم دوس داشتم مهر اقدام کنم ک بچم خردادی بشه😅تو فص ...

مهراقدام کنی،، تیرماهی میشه.. شهریور میشه خرداد... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

نه بار دوم بینشون یه سال و نیم فاصله افتاد چون پول نداشتیم

باشه قربونت ان شا الله تن تون سلامت و دلتون شاد 😘❤️

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ ️ متاهل= متعهد♡♡
کلا بیمه نداره شما چند وقته انجام دادین

99 شروع کردم تا 1401 طول کشید

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
باشه قربونت ان شا الله تن تون سلامت و دلتون شاد 😘❤️

فدات عزیزم همچنین😘😘😘

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

همیشه دوسداشتم بچم اردیبهشت بشه.. ولی شد۱۷خرداد😐😐😐😐

همیشه خدابام لج بوده🤣🤣🤣

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

یعنی اون موقعه شده ۱۰۰ تومان پس الان ۲۰۰ تومان روشاخشه

۲۶۰

عههه باز تیر خوبه فصل سرد بده😂

خرداد رو دوسداری؟