2777
2789
عنوان

من کل جهیزیه ام شد نهصد تومن خاله ام میگه خیلی ارزون خریدی

| مشاهده متن کامل بحث + 23467 بازدید | 436 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسر من تو بازار تهرانه فروشگاه لوازم خانگی داره با نگاه به لیست لوازم برقیت میتونم بگم بجز یکی دو م ...

ممنون عزیزم

خودمم دوست داشتم یخچالم الجی باشه ولی خیلیییی گرونه بالای ۳۰۰ تومن میشد خیلیا از دوو تعریف کردن و راضی بودن همونو خریدم

خانما ودخترای قشنگ هرکسی درحدتوانش خرید میکنه لزومی نداره خودتون روتحت فشار بزارید یکی ازنظرش جهیزیه دومیلیاردی معقول وخوبه یکی با جهیزیه ۳۰۰تومنی خوشحاله واحساس رضایت میکنه مهم خوشبختیه ومهم اینه که لوازم کاربردی بگیرید وچشم  هم چشمی نکنیم هرچیزی هم کم بود کم کم تو زندگی میخرید

مبارک باشهبا دل خوش استفاده کنی

ممنونم همچنین . اما بخدا اکثرشون بلا استفاده می مونه .من خودم خیلی وسیله هامو تا حالا یکبار استفاده نکردم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
اره مبل کلاسیک ۱۰۰🥲راحتیه؟

من و همسرم یه بار رفتیم مبل نگاه کنیم

تو یه قسمت از شهرمون مبلاش خیلی گرون و کنده کاری و ... خوگشلن

ست مبل و میزنهارخوری بالای ۸۰۰ تومن میشد برق از سرمون پرید برگشتیم

ممنون عزیزمخودمم دوست داشتم یخچالم الجی باشه ولی خیلیییی گرونه بالای ۳۰۰ تومن میشد خیلیا از دوو تعری ...

مبارکت باشه گلی خوشبخت ترین باشی،بله دوو خوبه تو برندای ایرانی برند برتره،همسر من مدام به همه تاکید میکنه اگرقصد خرید کالای ایرانی رو دارید فقط دوو بخرید

من سال ۱۴۰۰ عقد کردم بابامم کمک نکرد بهم۷۰ تومن وام ازدواجم شد ۴۰ تومنم جدا وام گرفتم با همون پول هم ...

ماشاالله 

الحمدالله 

به عقل و تدبیر 

الهی خوشبخت بشی و عاقبتت خودت و همسرتون بخیر 

طرف ۲ میلیارد جهیزیه داد 

۶ ماه بعدش جدا 

مهم عاقبت نه پول و ...

الهی همه خوشبخت بشن .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خوب ۱۰۰ جزو مبل های گرون مبل ۵۰ تومنی راحتی هم هست کا کیفیتش عالی هست من سرویس چینیمو زرین خریدم ۸ ...

کریستا و از کجا خریدی ۸ تومن؟؟؟چند نفره است؟؟؟خیلی خوب خریدی

من جنس چینی یا ایرانی پرسیدم ۲۰ تومن اینا مشد

ماشاالله الحمدالله به عقل و تدبیر الهی خوشبخت بشی و عاقبتت خودت و همسرتون بخیر طرف ۲ میلیارد جهیزیه ...

دقیقا دوست خودم . چقدررر جهاز برد ‌یعنی همه تعریفشو میکردن . رفت انقدر شوهره کتکش زد جهازشو شکست آخرم با یه بچه بغلش جدا شد . کل وسیله هاش درب داغون بود  دادن سمساری 

ایشالا که همه خوشبخت بشن .چه اونی ک جهاز زیاد میبره چه اونی ک کم میبره

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه