2777
2789
عنوان

من کل جهیزیه ام شد نهصد تومن خاله ام میگه خیلی ارزون خریدی

| مشاهده متن کامل بحث + 24808 بازدید | 442 پست
خوب چیکا کننبندگان خدا سرشون با همین چیزها گرم می‌کنن😅یک آقا می‌گفت سالیان سال ژاپن زندگی کرده می‌گ ...

اره واقعا . انتظارات همه کلا بالا هس.خانواده عروس با این وضع اقتصادی جهاز میخرن باز فامیل میرن میان و میگن که دیدیی فلان چیزش کم بود فلان چیز نخریده بودن حالا بری تحقیق کنی به دختر خودشون چس مثقال جهاز دادن🤐

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂

طفلک بابات 

بنده خدا...

چه خوب که ما کردا این رسم مسخره رو نداریم.‌...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسلما نمیشه فقط یه برند رو نام برد ولی تولوازم بزرگ مثل ساید وماشین ظرفشویی ولباسشویی بوش و ال جی حر ...

دوو مال کره اس که

🌱𝑵𝒐 𝒘𝒂𝒓 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅 𝒊𝒔𝒍 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒆𝒙𝒄𝒆𝒑𝒕 𝒇𝒊𝒈𝒉𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒇𝒐𝒓 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒎𝒔

جهازت خیلی خوبه واقعا مبارکه 

من بشخصه آنقدر ظرف ظروف نمی پسندم اگه هم که خونه مال خودتون نباشه که بدتر  چون واقعا استفاده نمیشه در حد پانصد خوبه اونم وسایل سنگین مارک خوب باشه یقیشه شم ماشین می‌گرفتم  

۳ دست قابلمه کجا میخوای جا بدی دختر خوب ؟مگر چقدر مهمان میاد واست این هم سایز قابلمه ؟!!!!

قابلمه هارو دوتا مادرم خریده یدونشم وقتی ۱۸ سالم بود پادربزرگم کادوی تلود داده بود مثلا

ممنون عزیزم از توضیحاتت. آره اسمگ و کاستربک خیلی گرووننن

وای به دلم مونده یکی از لوازم برقیامو اسمگ بخرم لامصب تو اینستا پیج هر بلاگری میری اسمگ دارن🤣

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
یخچال ساید دوولباسشویی الجیظرف شویی بوشگاز فردار دووسرخ کن بدون روغن فیلیپسزود پز برقی فیلیپس (همه ک ...

عزیزم مبارکت باشه

انشاءالله به خوشی استفاده کنی 

مردم به چه کم چه زیاد آدم کار دارن

به دل نگیر