2777
2789
عنوان

من کل جهیزیه ام شد نهصد تومن خاله ام میگه خیلی ارزون خریدی

| مشاهده متن کامل بحث + 23389 بازدید | 436 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی جان و دوستان مهربون من نزدیک هفتادگرم کنار گذاشتم برای یخچال و لباسشویی و ظرفشویی و اجاق گازبب ن ...

اجاق گاز بگو همسرت بخره از اون رومیزیا

تقریبا ۷۰ یخچال و لباسشویی و ظرفشویی و میتونی بخری البته من باتوجه به قیمت اسنوا و دوو گفتم برو بازار جنسای خوب با قیمتای مناسب تو یخچال و لباسشویی میتونی پیدا کنی ولی ماشین ظرفشویی تو یا دوو بخر یا پاکشوما

یخچال ساید دوولباسشویی الجیظرف شویی بوشگاز فردار دووسرخ کن بدون روغن فیلیپسزود پز برقی فیلیپس (همه ک ...

بنظرم اغراق میکنی،،،،همه اینا با سر ویس چوب و فرش و.... کمتر از ۹۰۰ مشه،،ولی بهرحال مبارکت باشن

من همین کار رو کردم مامانم میخواست زمین بفروشه واسه جهیزیه گفتم بده برخودم جهیزیه نخر جهیزیه معمولی ...

خیلییی خوبه افرین خوب کاری کردی سرمایه هم یجور پشت و پناه زن هم میشه ادم همیشه نمبتونه به جیب شوهر تکیه کنه

من همین کار رو کردم مامانم میخواست زمین بفروشه واسه جهیزیه گفتم بده برخودم جهیزیه نخر جهیزیه معمولی ...

خب من نمیخوام خیلی  فشارم بزارم رو خانواده 

میخوام خودم با پس اندازم یا وامم  جهیزیه بگیرم در حد معموملی میشه؟

و زمینو بگم بدن ب خودم  

واقعا ب نظرم اینجوری عقلانی تر منطقی تره 

مخصوصا برای کسایی ک اپاترمان میشینن یا اجاره نشین

مبارک باشه خیلی هم عالی لطفا میشه بگید چ چیزایی و چ‌مارکی اگه ممکنه منم خیلی کم پول دارم

تلویزیون سامسونگ 55

ظرفشویی و لباسشویی پاکشوما 

یخچال کلور

مبل و سرویس خواب و سرویس چوب کاااملش شد نزدیک 200 تومن

با بقیه خرده ریزهای برقی و فرش و ریزه های آشپزخونه شده 500 میلیون

ازسال 402 خربدو شروع کرد

عزیزم لطفا میشه بگید چ برندی و چه چیزایی گرفتید البته اگه ممکنه🌷🙏🏻

درضمن سرویس پلاستیک نخر دونه ای بخر و کم بخر ،منم دو سه قلم خریدم در حد واجبات

قاشق چنگالم یه دوازده نفری بخری کافیه مارک‌های ایرانی الان خیلی خوبن در حد ۴ الی ۵ تومنم میتونی پیدا کنی دی جی کالا رو ببین قیمتای مناسب و تخفیف دار زده تونستی از دی جی کالا بخر

سرویس قابلمه هم یه دونه ببری کافیه تقریبا ۳ الی ۸ تومنه