2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما مادرتون تنها زندگی میکنه؟

بله تنهاست ولی کلی ویس و پادکست گوش میده و کتاب میخونه و روانشناس میره و.. حال روحیش خیلی عالیه نمیگم براش راحته ها نه بالاخره مادره ولی خیلی ب خودش کمک میکنه و تازه اون ب من دلداری میده و بهم راهکار میده

استارتر عزیز به نطرم درست نیست مادرتون تنها بمونن. یا ببرش خونه خودتون یا کلا با شوهرو بچه ات اونجا ...

به نظرم الان داغ برادرتون خیلی خیلی تازه هست تاپیکاتو نگاه کردم مامانتون خیلی بیقراره 

تنها بمونه مطمعن باش خیلی بیشترناله و زاری میکنه 

😔😔😔

مادرت گاهی به تنهایی هم نیاز داره

مطمئن باش خدا خودش صبر میده

فلسطین رو ببین، طرف ممکنه همه بچه هاش رو از دست داده باشه همسرش رو هم از دست داده باشه بازم محکم و قوی به زندگی ادامه میده ؛

همیشه عده ای هستن که موقعیتی خیلی سخت تر از ما دارن،

در نتیجه باید آروم باشیم ،

به مادرت بگو بی قراری فایده نداره الان پسرت میخواد براش قرآن بخونی تا در اون دنیا در آرامش و راحتی باشه،

زندگی پس از زندگی رو دانلود کن نشونش بده می‌فهمه گریه و بیقراری هیچ فایده نداره به جاش با آرامش برای پسرش دعا کنه خیلی بهتره

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود