2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم حالاکه شوهرتم میاد خونه ی مادرت ، حالا حالاها بمون

بگو جایی نمیرم

گناه داره میگه برو اما تنها میشه فکر و خیال میکنه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
کاش خدا با هامون اینجوری نمی‌کرد 😭😭

آیه قرآن هست:

قطعاً همه شما را با چیزی از ترس، گرسنگی، و کاهش در مالها و جانها و میوه‌ها، آزمایش می‌کنیم؛ و بشارت ده به استقامت‌کنندگان

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

منم تجربه از دست دادن برادر جوون داشتم الان یکساله که فوت شده گاهی روزا خوبم و گاهی روزا ناامید و دلشکسته اما چه میشه کرد باید خودتونو اروم کنید من خیلی مطالعه میکنم درباره مرگ و دنیای بعد مرگ و.. به این فکر کنید که همه ما رفتنی هستیم و یادت نره مراقب زندگی خودتم باشی، مادرتم با گذر زمان حالش بهتر میشه ولی باید خودشم سعی کنه

روح برادرتون شاد  

یک ماه زمان زیادی برای کم شدن داغ فرزند نیست و طبیعیه که مادرتون گریه کنن. به نظرم حداقل دو سه روز تنهاشون بذارین. احتمالا تو شرایط فعلی به کمی تنهایی هم احتیاج دارن تا اونجور که دلشون میخواد عزاداری کنن. مخصوصا اینکه دختر و همسرتون هم میان خونه مادرتون.

گریه می‌کنه هرروز هرشب ، میترسم تنها بمونه اتفاقی بیفته

خب پس پیشش بمون هرازگاهی برو پیشش بشین حرف بزن بغلش کن دلداریش بده یه وقتایی هم برو تو اتاق بذا تنها باشه خودشو خالی کنه سخته خدابیامرزه داداشتونو باید زمان بگذره تا شاید یکم آروم شه😓

دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین و نفس♡💜🧸