2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم بدون من خونه مادرشوهرم نره 😑⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 26 پست
اوکی گرفتم منظورتو,شما که راحت میتونید برید چون در واقع دو ملیتی محسوب میشید،صاحبخونه من دو سه ماه ی ...

ماهم عاشق ایرانیم که موندیم وگرنه که...😢

با اینکه یک سری مشکلات داریم و شهروند درجه یک نیستیم مثل بقیه ولی هرجای دنیا بریم خودمونو ایرانی میدونیم و عاشق فرهنگ و ادبیات ایرانی هستیم

شما لطف دارید ، مطمعنن شما هم انسان شریفی هستید🙏🌸

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

ماهم عاشق ایرانیم که موندیم وگرنه که...😢با اینکه یک سری مشکلات داریم و شهروند درجه یک نیستیم مثل بق ...

شما به من لطف دارید باعث افتخاره که هموطنان با عشقی مثل شما دارم که برای کشورشون ارزش قائلن،زندگی برای مایی که مثلا شهروند درجه یک حساب میشیم هم راحت نیست اصلا ولی خوب عشق به این خاک و فرهنگه که نگهمون داشته،امیدوارم هرجا هستید زندگی باب میلتون باشه دوست عزیز♥️♥️

بلندترین فریاد من سکوت من است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اگر دخالتی توی زندگی آدم نداشته باشن اشکالی نداره که پسر بره دیدن مادرش ( بازم میگم اگر صرفا دیدار باشه و خبر رسانی نباشه) 

اگر حوصلشو داری خودتم برو باهاش ولی اینکه میگه شب پسرم بمونه پیشم زیاده رویه 

اگر بازم تکرار کرد زنگ بزن به مادر شوهرت بگو لطفا به همین دیدار بسنده کنید اجازه بدید پسرتون توی خونه خودش بخوابه

حالا بازم نمیدونم تو زبون مادرشوهرتو بهتر میفهمی با یه لحنی بگو که قشنگ بدون بی احترامی تفهیم بشه براش