2777
2789

خیلی می‌ره اونجا و مادرشوهرم میخواد شب شوهرم رو نگه داره اونجا 😑 نمیگه زن داره تنهاست 

و خیلی حرف بهش میزنه ناراحت میشه دوست ندارم بره رو مخش یا بهش چیزی بگه

توروخدا بگید چیکار کنم

وای پناه بر خدا این مادر شوهرارو از کجا میخرید؟

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاری نمیشه کرد ک خودش نباید بره دیگ تاخودش دلت بخواد داستان همینه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
سلام دوست عزیز یه سوال دارشتم راجع به امضاتون چطور ارمنی ها ارمنستانی نیستن؟

عزیزم ارمنی ها یک نژاد هستن مثل کرد ها 

ایا همه کرد ها ماله کردستانن؟

ایا همه ترک ها مال ترکیه هستن؟

ارمنی ها هم همینطور در خیلی کشور ها هستن فقط توی ارمنستان متمرکز اند

وگرنه ارمنی های ایران ، ایرانی هستن💞

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

براش تو خونه جذابیت ایجاد کن تا با اشتیاق بیاد خونه،مثلا زنگ بزن قبل اینکه کارش تموم بشه بگو فلان پسر یا کیک یا...رو درست کردم برات منتظرم بیای دوتایی کنارهم گپ بزنیم یا ی روز بگو تیپ زدم منتظرم بیای ،ی بار بگو هوس کردم دوتایی بریم قدم بزنیم ،خرید و....برنامه های مختلف بچین سرگرمش کن،بعدا با آرامش بگو دوست دارم باهم همه جا بریم

عزیزم ارمنی ها یک نژاد هستن مثل کرد ها ایا همه کرد ها ماله کردستانن؟ایا همه ترک ها مال ترکیه هستن؟ار ...

چه جالب تا حالا بهش فکر نکرده بودم،من دو سال پیش یه صاحبخونه داشتم ارمنی بودن ولی ارمنستانی بودن میرفتن ارمنستان میومدن اقوامشون اکثرا اونجا بودن،یعنی اونا با شما فرق داشتن؟

بلندترین فریاد من سکوت من است...
چه جالب تا حالا بهش فکر نکرده بودم،من دو سال پیش یه صاحبخونه داشتم ارمنی بودن ولی ارمنستانی بودن میر ...

نه ماهم همینیم😂

خب خیلییی از اقواممون مهاجرت میکنن ارمنستان 

ولی درکل من واسه این میگم که ارمنی با ارمنستانی فرق داره و خیلی ها اینارو یکی میدونن

نه ماهم همینیم😂خب خیلییی از اقواممون مهاجرت میکنن ارمنستان ولی درکل من واسه این میگم که ارمنی با ار ...

اوکی گرفتم منظورتو,شما که راحت میتونید برید چون در واقع دو ملیتی محسوب میشید،صاحبخونه من دو سه ماه یک بار با خانوادش میرفتن دو هفته بودن برمیگشتن انگار میرفتن شمال،خودش میگفت با اینکه آزادیمون اونجا بیشتره و فامیلامون اونجان ولی ما عاشق ایرانیم،تنها صاحبخونه ای بود که مارو اذیت نکرد و بسیار متین بود،کلا ارامنه آدمای بسیار خوبی هستن دمتون گرم 

بلندترین فریاد من سکوت من است...