بحث توی یک تاپیکی درمورد بی کلاسی یا باکلاسی چهره بودو صحبتی از شهر نشد حالا من کاری ندارم که ایشون از شمالی ها و ترک ها تعریف کرده خب اینو بزاریم کنار ولی رسما قشنگ اومد به جنوبیا و مخصوصا مشهدی ها توهین کرد یعنی چی که شبیه افغانی هان؟؟؟؟
بعدشم کی گفته جنوبیا زشتن؟؟؟ یه سر به سیستان بزنین دختراشونو ببینید چشم و ابروی مشکی و مژه های پر و بلندی که دارن
دخترای جنوبی سمت خوزستان هم بسیار بسیار زیبان
مشهد هم همینطور
خدایی اصلا اعصابم ریخته بهممممممم میای از یه قشر تعریف میکنی چرا به بقیه توهین میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید
ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
ما اصلا چیزی تحت عنوان نژاد اصیل هیچ جا نداریمبخصوص تو ایرانکه در طی تاریخ این همه بهش حمله شدهیه مس ...
نه اخه بعضیا خیلی نژاد پرستن
بعد این حس واقعا بدیه که تورو هی غریبه بدونن و بگن تو ایرانی نیستی
امبدوارم هیچکس درک نکنه
ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ
واقعا برای همچین کار برای متاسفم،اصلاً حرف و هضم نمیکنن و به زبون میارن،ما تو همه کشور هم زشت داریم هم خوشگل داریم هم معمولی داریم،ولی بعضیا انقدر خودشیفتهاند فکر میکنن فقط خودشونو ایل و تبارشون خوشگلن،بعدم از نزدیک میبینیشون والا آدم عوقش میگیره،شما ناراحت نباش عزیزم
آقا من جنوبیم تو یک شهر دیگمهمه اوایل بهم میگفتن چرا سیاه نیستی 😅😅این تقصیر صدا و سیماست
دقیقا چند وقت پیش یک فیلم دیدم از سحر دولتشاهی که به عنوان زن جنوبی سیاهش کرده بودن در حالی که کجا خانم های جنوبی سیاهن؟ تک و توک اونم بخاطر اب و هوا
مثل خانم های شمالی که همیشه چاق نشونشون میدن 😂