2777
2789
عنوان

چکار کنم از دست شوهرم میز شکونده

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر منم همش درحال غر زدنه تا ازداج نکرده بود به ما گیرمیداد الانم شوهرو بچه هاشو بخدا دامادمون خیلی آدم خوبیه بچه هاش آروم و با ادب ولی این قدر نمیدونه دامادمون میگه راضی نیستم برم خونه تا سایه مو میبینه شروع میکنه هرچقدم بهش میگیم میگه نه من غرنمیزنم

۵۰۰ میده من خرجم ۲ تومنه

انصافا کم میزنه 

شمام خرجت بالا نیست ولی مثلا این چند وقت کم ترش کن خرجو، بعد بهش بگو یکم بیشترش کن مثلا میخوام فلان چیزو بخرم البته با آرامش و مودبانه

ولی اگه هم نشد چه اشکالی داره شما چندماه خرج نکنی و درکش کنی 

من خیلی خوب فهمیدم تو چی میگی چون مشکل منم بود

ولی یه مدت بحث و دعوا کردیم الان بعداز دوسال شرایط حوریه که میخواستم

چون سالها مراعات می‌کنی از خرجات میزنی عادت می‌کنن تو پول خرج نکنی ولی باید از یه جایی به بعد بفهمونی ماهم پول لازم داریم

حیف زندگیت نیست حیف بچه هات نیستند که اوقات تلخی درست میکنی آبروت پیش خانواده اش میره 

بد داره خونه می‌خره تو ایم دوره که همه مستاجر 

انشاالله شرایط خوب میشه هرچی احتیاج داشتی میخری 

ولی رن غر غر نباش مردا خسته میشن

انصافا کم میزنه شمام خرجت بالا نیست ولی مثلا این چند وقت کم ترش کن خرجو، بعد بهش بگو یکم بیشترش کن م ...

من‌۵ ساله تحمل کردم قبل بچه مجبور شدم برم سرکار اما الان نمیتونم بدجوری تو فشارم مثلا جوونم اما مثل گداها شدم

من‌۵ ساله تحمل کردم قبل بچه مجبور شدم برم سرکار اما الان نمیتونم بدجوری تو فشارم مثلا جوونم اما مثل ...

خودش برات لباس و شارژ میخره ... یا نه ماهی ۵۰۰ بیشتر نمیده برای خرجه کلت