2777
2789
عنوان

الان پست لباسمو آورد اصلا شبیه عکسش نیست😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1972 بازدید | 93 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند خریدی؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
اگه همین رنگ رو سفارش دادی که هیچی شبیهشه و دیگه نباید پس بفرستیاما اگه رنگ اون لباس داخل عکس رو سفا ...

ن این رنگو سفارش ندادم خیلییم فرق میکنه با عکسش الانم گفت قبول نمیکنیم پس بفرستی😭

چقدپول دادی همیشه از سایت ها معتبر خرید کن بیخیال باش منم از باسلام هر بار خرید کردم افتضاح بوده

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

ن این رنگو سفارش ندادم خیلییم فرق میکنه با عکسش الانم گفت قبول نمیکنیم پس بفرستی😭

بگو شکایت میکنم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
چرا انقد اصرار به خرید اینترنتی دارید اخه خب حضوری بخرید یعنی اینقد سخته؟

آنلاین اگ بلد باشه از حضوری بهتره .من شلوار میخواستم اون مدل شهرمون نبود آنلاین گرفتم خیلی راضیم

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

اسی عکسو بذار دوباره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

من فقط جرئت سفارش از دیجیی کالا  رو دارم، اونم چون میتونم مرجوع کنم 

و البته پیج هایی که فالور ملیونی دارن، اونا هم تا میارن زود تموم میشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی