2777
2789

علائمتون رو میگین؟من مثل مسمومیت میشه برام اسهال تهوع استفراغ و اینااگه غذایی بخورم ک تحریک کنه منو شماهم اینجوری هستین؟و اینکه چجوری کنترلش میکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاتر کنترل استرس تمام علائمتو نود درصد خوب میکنه،من داشتم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

وای من فکر میکنم فقط خودم اینجوریم شما تهوع هم دارین؟و استفراغ؟گاها

ن هیچ علایمی ندارم ن درد ن تهوع هیچی

اما در ماه شاید ده روزش شکمم روونه ... منظورم از نفخ فقط گاز هست ...😔

استاتر کنترل استرس تمام علائمتو نود درصد خوب میکنه،من داشتم

استرسمو کنترل میکنم بوگا مدیتیشن گاها میدونی یه غذایی بخورم ک سازگار نباشه اینجوری میشم خیلی اذیت میشم باید برم سرم بزنم خوب بشم اینشکلی

تازگی اینطوری شدی؟ من ۶ ساله دکتر رفتم چندباری فایده نداشته شده روتین زندگیم😒

نه بابا دو سالی هست همینکه خیلی لاغرم اذیتم می‌کنه...اصلا وزن نمیگیرم...فقط بخاطر این لعنتی

نه بابا دو سالی هست همینکه خیلی لاغرم اذیتم می‌کنه...اصلا وزن نمیگیرم...فقط بخاطر این لعنتی

منم وزن نمیگرفتم تا ماه پیش قرص یونی زینک بخر بعد ناهار بخور فقط فرش زیر پاتو نمیخوری .. 

استرسمو کنترل میکنم بوگا مدیتیشن گاها میدونی یه غذایی بخورم ک سازگار نباشه اینجوری میشم خیلی اذیت می ...

من فقط با کنترل استرس بهتر شدم،و اینکه بی اهمیت نسبت به غذاهایی که میگن برای معده بده،هر چیزی میخورم 

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚