2777
2789

مورد ایده ال اونجوری که میخواد پیدا نشده براش. یا پایین تر از خودش بودن یا نپسندیده. مستقل و تحصیلکرده هم هست. دانشجوی دکتراست. شاغلم هست. ایا به نظرتون اشتباه میکنه؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

اگر مورد خوبی واقعا پیدا نشده و بخاطر سخت گیری بیجا نبوده خیر کار درستی می‌کنه.

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من نظری ندارم فقط میگم وقتش برسه ازدواج کنه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

۳۰ ک  سنی‌نیست  بعد مگه همه باید ازدواج ‌کنن ؟من ک  ب دوستام ‌میگم ‌مجرد موندن ‌حیلی بهتر از بدبختی ‌شدن ‌متاهلی 

کسی ک تحصیل کردست اصلا  فکر شوهر‌کردن  و نکردن نیست کیس خوب امد ازدواج میکنه ‌نیمد ب موفقیت هاش ادامه میده

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
مجردم سی و شش سال .دیر میشه .دیگه هیچ وقت در سن بالا شوهر نیست .گزینه ها هم محدوده .مرد مطلقه یا بیو ...

تا سن چند خواستگار خوب هست؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔