2777
2789
عنوان

مامانم میگه نامزدت بپیچون بگو میرم خونه دوستم 😐🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 31 پست
خب بگو بیادمادرت چه مشکلی داره میگه نیاد

نمی‌دونم میگه نیاد بهتره 😑اکرم چیزی بگم میگه تو درکم نمیکنی من حوصله مهمون ندارم در حالی ک وقتی میاد فقط خودم پذیرای میکنم و باهاش میشینم نهایتا ی احوال پرسی بکنه

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید مادرت راحت نیست اون هر هفته میاد  باید غذا بپزه سفره بندازه میتونی بگی بیا عصر بریم پارک قدم بزنیم یا اون جوجه بگیره دو نفری برید بیرون کباب کنید بخورید

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

مامان منم اینجوری بود ،متاسفانه من گوش میکردم به حرفاش و شوهرم هنوزم ازم دلخوره ک تو منو دوست نداشتی ...

وای چقدر بد 

شوهر من خیلی کینه ای و حساسه یه بیشتر بخاطر این میترسم 

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

یکیو می شناختم با هماهنگی مادرش به نامزدش دروغ گفت 

الکی گفت خونه بودم ولی با مادرش تو بازار تو یه شهر کوچیک دیده بودنش 

خلاصه چه پسر دسته گلی رو از دست داد پسره مهندس خونه ماشین شغل همه چی داشت

دختره طفلکی هنوز تو خونه ست و داره سماق میمکه و پسره یکسالی میشه ازدواج کرده با یکی دیگه

خلاصه لگد به بخت تون نزنید واسه چیزای الکی چون پسرا از دروغ حتی اگر کوچیک باشه بدشون میاد البته همه بدشون میاد دختر و پسر نداره

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

هفته ای یه بار بیاد چه اشکالی داره؟ مادرتو قانع کن ،اینجوری پیش بره اخرش شوهرت میفهمه داستان چیه و دلخوری پیش میاد

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
نمی‌دونم میگه نیاد بهتره 😑اکرم چیزی بگم میگه تو درکم نمیکنی من حوصله مهمون ندارم در حالی ک وقتی میا ...

به نظرم یکم مامانت رو قانع کن اگه قانع نشد خیلی با ادبانه به مامانت بگو،مامان جون اینجا خونه منم هست،ایشون هم شوهر رسمی و قانونی من هست من میگم‌که بیاد آخر هفته شما ازش پذیرایی نکن من میکنم همه کارهارو

❤Che khobe ke daramet

چرا خودت ناهار درست نمیکنی دو تایی برید پیک نیک؟ 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

نمی‌دونم میگه نیاد بهتره 😑اکرم چیزی بگم میگه تو درکم نمیکنی من حوصله مهمون ندارم در حالی ک وقتی میا ...

همسرتون با مهمون فرق میکنه ها

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

اررههعع مامان منم میگفت حوصله ندارم 

درحالی ک ما دور از هم بودیم و اون ماهی یکبار اونم چهار روز میومد شهرمون