2777
2789

درمان شدین؟

يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)

آسنترا

فلوکستین 

....

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اره

من دکترم دارو داده دوماه مصرف کردم تاثیری نداشت🥺

يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)
عریزم دوماه کمه من ۶ ماه خوردم الان ذهنم خالیه خالیه

ینی بعد ۶ماه؟؟

من نمیتونم تا ۶ماه صبر کنم خیلی داغونم

عزیرزمینی تو آسنترا میخوری خواب آلود نمیشی ؟

قبلا مبخوردم

نه خواب الود نمیشدم

ممکنه روی کسی دیگه این عارضه رو داشته باشه شایدم موقته

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
عوارض نداشتن؟

روی من که نه

من فقط آسنترا خوردم  عالی ود

روی من که نهمن فقط آسنترا خوردم عالی ود

من ازیپم مصرف میکنم هنوز تاثیر نداشته

من ،الان بد نیستم، حداقل افکار خودکشی ندارم اصلا

چ خوب دکترم ازیپم و میرتازاپین تجویز کرده هنوز همینم فقط خوابم میاد

من ازیپم مصرف میکنم هنوز تاثیر نداشته

صبر داشته باش

اگر دیدی خوب نیس برو برات عوضش کنه

چ خوب دکترم ازیپم و میرتازاپین تجویز کرده هنوز همینم فقط خوابم میاد

ادامه بده تاثیرشو بعد چند ماه میبینی ،فکرت خالی میشه  من وضعیتم خیلی بد بود از صبح که بیدار میشدم تو فکر راه واسه صدمه زدن به خودم بودم  ولی الان نه اصلا 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: