2777
2789
عنوان

کسی با مصرف دارو از شر افکار خودکشی و منفی خلاص شده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 24 پست
ادامه بده تاثیرشو بعد چند ماه میبینی ،فکرت خالی میشه من وضعیتم خیلی بد بود از صبح که بیدار میشدم تو ...

دارو چیا مصرف کردی منم بعد دوماه دیشب خیلی افکار بد اومد 

يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)

اسنترا فک کنم ،الان نمیخورم ،اشتباه کردم دوباره علائم افرسدگیم برگشته ،عصر نوبت گرفتم میخوام برم دوباره دارو بگیرم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی بعد ۶ماه؟؟من نمیتونم تا ۶ماه صبر کنم خیلی داغونم

عزیزم سعی کن بی خیال باشی 

مدیتیشن کنی شکر گذاری کنی 

هر فکر بدی اومد توی ذهنت بگو من این فکر بد نیستم بگو من آگاهی ام که به این فکر آگاهم و اجازه نمیدم روی من تاثیر بزاره نزار ذهنت گولت بزنه و تو رو مریض کنه

اگه میبینی تاثیر خوبی نداره به دکتر بگو داروهاتو عوض میکنه 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

حتما دوباره برو پیش دکترت ،مطمئن باش دارودرمانی جواب میده 

اسنترا فک کنم ،الان نمیخورم ،اشتباه کردم دوباره علائم افرسدگیم برگشته ،عصر نوبت گرفتم میخوام برم دوب ...

آستارا بعضیا عالی جواب میده برا من نه شاید چون عجولم و فقط یه ماه مصرف کردم و دارومو عوض کردن

يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)
آستارا بعضیا عالی جواب میده برا من نه شاید چون عجولم و فقط یه ماه مصرف کردم و دارومو عوض کردن

اشتباه تایپی آسنترا

بازم صبور باش عزیزم ،من هیچوقت فکر نمیکردم کل روز رو خوشحال باشم ،بعد یکی دوماه از مصرف قرصام از ته دل حس میکردم شادم