2777
2789
عنوان

کیا میتونن بگن جنسبت رو 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من سرمن همش ترشی میخورده ی بار انقد زیاده روی کرده بوده افتاده بود خونریزی بستری شده

ترشی به تنهایی بله 

اما میگن شوری ترشی پسره 

باورت نمیشه من که نمک خور نبودم الان به همه چیی باید نمک بزنم 🥴

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

وای منم فقط میوه میتونم .. دیشب قورمه سبزی داشتیم یعنی داشتم منفجر میشدم از بوش 😑😑

انشالله هر چی که هست صحیح و سلامت به دنیا بیاد😍🫶

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
اره عزیز من دوتا بارداریهام دختر بود که اینطور بودم ولی آخریش پسر بود خیلی سرحال بودم هوس سرکه داشتم ...

من اولین بارداریم پسر بود فقط تهوع صبحگاهی داشتیم دیگه هیچ مشکلی نداشتم کلا اذیت نبودم سر پسرم بجز اون استفراغ و تهوع صبح .. این یکی شرایطم سختر شده انگار

دلیل داشت اون ازمایش ؟ لطفا راجب جنسیتش تاپیک بزن 😬

چون دختر خاله پسر خاله ایم و همسرم یه برادر دارن ک مشکل داره خودم به دکتر گفتم بنویسه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
من سر دخترم شدیدا تهوع داشتم و ضعف عاشق پرتقال هم بودم همه میگفتن پسره ولی دخمل بود😍

اخی عزیزم 😍 منم خیلی دخمل دوست دارم ی پسر دارم اگه پسر باشه ک میشه همبازیش اگرم دختر باشه ک جفتشون جور میشه دیکه 😬

دست راستت رو سر من عاشق بچه پسرم😍😍

انشاالله خدا قسمتت کنه 😍😘

دوتاش خوبه دوتاش قشنگه اما الهی هرکیی دلش پسر میخواد خدا یدونه بهش بده 

ما برادر نداریم و پنج خواهریم🦦😂

هممون هم پسر آوردیم 🐣

اگه بدونی مامانم چقد ذوق میکرددد😒😂

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋