2777
2789
عنوان

منتظرا بیاید دور هم باشیم(اقدام به بارداری)

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 63 پست
الهی آمیییییینان شاءالله شما هم خیلی زود مادر بشی عزیزم

ممنون عزیزم❤️

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

چقدر طول کشید تا نتیجه بده؟ چجوری اصل بودنشو تشخیص بدم؟یه مغازه عسل فروشی اینجا هست که دیدم نوشته ژل ...

ببین این سایتو من توی مرکز ناباروری رویان باهاش آشنا شدم ظاهرا خیلی معروفه و توی سایتم نوشته میتونین ببرین ژل و عسل هارو آزمایشگاه و آزمایش کنین. من 1سال بود بدون هیچ دلیلی باردار نمیشدم . 2ماه مصرف کردم و شکر خدا نتیجه داد. توی یخچال فومی میفرسته براتون هرجای ایران باشین چون باید جاش خنک باشه 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین این سایتو من توی مرکز ناباروری رویان باهاش آشنا شدم ظاهرا خیلی معروفه و توی سایتم نوشته میتونین ...

هزینش چقدر شد؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

من 30گرم گرفتم شد 1 تومن 10 گرمی هم داره 350 تومن همش توی سایتش هست امتحان کن مطمئنم نتیجه میگیری من ...

ممنون عزیزدلم، امشب به شوهرم میگم، ان شاءالله ما هم مثل شما نتیجه بگیریم

خیلی برام دعا کن! تا یذره نوک سینم حساس میشه میرم توی توهم بارداری، واقعا حس بدیه و خیلی آسیب میزنه از لحاظ روحی

ممنون عزیزدلم، امشب به شوهرم میگم، ان شاءالله ما هم مثل شما نتیجه بگیریمخیلی برام دعا کن! تا یذره نو ...

ببین من هر ماه منتظر علائم بودم میگفتم آخ جون پس باردارم همه فکرم بارداری بود دکترم میگفت تا وقتی حواست بهش باشه باردار نمیشی خداایی راست میگفت من داشتم آماده میشدم برای آی وی اف همون ماهی که قرار بود برم برای آی وی اف لکه بینی سره موعد داشتم گفتم خب 3 روز دیگه باید برم سونو برای دریافت دارو. حتی کاپ قاعدگی هم گذاشتم گفتم دیگه پریودم . از 3 ماه قبلم هی الکی تاخیر داشتم ولی باز پریود میشدم ( این نشانه خوبیه ) 1 هفته تاخیر داشتم باز گفتم طبیعیه ماه های قبلم همین بوده الکی از سره تفریح بی بی زدم نشون نداد انداختم توی سطل حمام فرداش که اومدم سطل حمامو خالی کنم دیدم 2 تا خط افتاده بازم باور نمیکردم . رها کن اصن به علائمت دقت نکن . به زمانبندی خدا شک نکن به من که کاملا به وقت داد و از ته دل دعا میکنم شما هم به زودی دامنت سبز بشه . نگران نباش میده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط باید خدا بخواد اینو مطمئنم! دوسته دختر خالم سرطان تخمدان گرفت، یکی از تخمداناشو از دست داد اون ی ...

امیدوارم.علایم حالت تهوع و معده که اذیت میشه از کی شروع میشه معمولا؟

ببین من هر ماه منتظر علائم بودم میگفتم آخ جون پس باردارم همه فکرم بارداری بود دکترم میگفت تا وقتی حو ...

من قاعدگی نامنظمی دارم! 26 این ماه پاک شدم(البته پنج شش ماه لکه بینی و خون ریزی داشتم بخاطر ضخامت رحم که خدارو شکر 26 م تموم شد) نمیدونم اول یا دوم آذر بود که حساسیت نوک سینم شروع شد! میخوام خودمو بزنم به بیخیالی ولی نمیتونم! با خودم میگم سه چهار روز بعد از پاکی که نمیشه باردار باشی ولی مثل احمقا امید میبندم! اما حق با شماست باید بیخیال باشم! پنجم ماه بعد عروسی خواهرمه بعدشم ان شاءالله میخوام برم مشهد، بلکه اینجوری بیخیال بشم، وگرنه توی شهر غریب تکو تنها نمیتونم ذهنمو خیلی منحرف کنم! میدونی چیه؟ توی تنهایی خیلی سخته بیخیال بودن

امیدوارم.علایم حالت تهوع و معده که اذیت میشه از کی شروع میشه معمولا؟

نمیدونم عزیزم، تجربشو ندارم! میخوای از اونایی که تجربه بارداری داشتن بپرس عزیزم! یکی از خانمها خیلی خوب راهنمایی میکنه! کاربر یاسی1403

من قاعدگی نامنظمی دارم! 26 این ماه پاک شدم(البته پنج شش ماه لکه بینی و خون ریزی داشتم بخاطر ضخامت رح ...

اگه به زمان بندی خدا باور داشته باشی آروم میشی . علائم قبل و بعد پریودی خیلی شبیه بارداریه . پس خودتو اذیت نکن من انقدر بیخیال شده بودم حتی رفتم لاکم زدم گفتم خب دیگه پریود شدم . قشنگ ذهنتو باز کن . اصن قبلش خیلی منظم توی دوران تخمک گذاری رابطه داشتیم اون دفعه اصن یادم نمیاد 1 بار یا 2 بار بی نظم و الکی رابطه داشتم. خودت و شوهرتو تقویت کن از خدا بخوا میده. این همه آدم باردار شدن شما هم میشی . دیگه بده دست خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه به زمان بندی خدا باور داشته باشی آروم میشی . علائم قبل و بعد پریودی خیلی شبیه بارداریه . پس خودت ...

مرسی از حرفای خوبت عزیزم

اتفاقا منم شنیدم که خدا دقیقا زمانی که نسبت به حاجتت بیخیال میشی حاجت روات میکنه! سعی میکنم روی عروسی خواهرم متمرکز بشم  اتفاقا کلی هم حرصو جوش داره، یعنی وقتی به اون و خرجاش و کارایی که دارم فکر میکنم ،کلا بچه یادم میره  

الهی عاقبت بخیر بشی عزیزم، حرفات واقعا برام قوت قلب بود

ژل رویال رو هم حتما پیگیری میکنم