2777
2789
عنوان

منتظرا بیاید دور هم باشیم(اقدام به بارداری)

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 63 پست
مرسی از حرفای خوبت عزیزماتفاقا منم شنیدم که خدا دقیقا زمانی که نسبت به حاجتت بیخیال میشی حاجت روات م ...

مبارک باشه . خیر در پیشه حتما خبرای خوبی میرسه. من اون موقع که باردار بودم و نمیدونستم محرم بود یهو به دلم افتاد اگه باردار بشم نذری آش میدم تا 5 سال تو هم یه قراری با خدا بذار . انشالله به زودی نی نی میاد توی دلت

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واقعا ناراحتم که چرا نمیشه چیکار کنم بشه

من با تمام وجودم امید بستم به خدا! یعنی اصلا بقیه چیزا برام در حد وسیلست! اهل بیت رو واسطه میکنم،دکترمو میرم، الان یاسی جان ژل رویال رو پیشنهاد داد، خودش دو ماهه نتیجه گرفته، پس اونو هم استفاده میکنم،هررررررر کاری میکنم بلکه خدا بهم رحم کنه و نعمتشو نصیبم کنه! کوتاه نمیام، میدونم که اگر بنده ای از درگاهش نا امید نشه قطعا حاجتشو میده! تو هم همه تلاشتو بکن، جا نزن، کم نیار!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

مبارک باشه . خیر در پیشه حتما خبرای خوبی میرسه. من اون موقع که باردار بودم و نمیدونستم محرم بود یهو ...

انقدررررر قرار مدار گذاشتم که نگو  میرم التماس امام رضارو هم میکنم، شاید آقا برام واسطه گری کرد! من که روسیاهم،مگر اینکه اهل بیت کمکم کنن

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

انقدررررر قرار مدار گذاشتم که نگو میرم التماس امام رضارو هم میکنم، شاید آقا برام واسطه گری کرد! من ...

تمومه عزیزم دلتو قرص کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه مگه میشه نشه . ایننننننن همه آدم باردار شدن بارداری هر کسی یه قصه ای داشته

اینکه بالای یک سال این همه دکتر رفتم کلی ازمایش اینا ولی نشده بااینک مشکلی نیست واقعا ناامید شدم حتی یک ماه کلاقرص تقویتی ایناهیچی نمیخورم دیگ

اینکه بالای یک سال این همه دکتر رفتم کلی ازمایش اینا ولی نشده بااینک مشکلی نیست واقعا ناامید شدم حتی ...

منم عین شما بودم عزیزم هیچ مشکلی نداشتم به اون دوستمونم گفتم از پیج دکتر هانی راد ژل رویال بگیر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطوره مصرفش؟از کجا مطمینید اصل؟

خودت و همسرت هر روز صبح ناشتا به اندازه عدس میخورین . سایتش خیلی معتبره میتونی هر آزمایشگاهی که میخوای ببری خیلی معروفه اکثرا میشناسنش منم ازش گرفتم و واقعا جواب داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40