2777
2789

اونی کخ بیمه داشته باشه

حالا چه تامین اجتماعی

چه تکمیلی

تو ویزیت باید هزینه رو پرداخت کنه؟

یا کد ملی میده هزینه نمیگیرن ؟

چجوریاس؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تامین اجتماعی هزینش یه کوچولو کمتر از آزاده 

وگرنه باید بدی ویزیت رو حتما 

مثلا تامین اجتماعی داشته باشی ویزیت ۱۸۰

آزاد ۲۵۰

بیمه تکمیلی هم که پول رو میدی بهت فاکتور میدم میری دفتر بیمه اونجا ثبت میکنن بررسی که شد برات واریز میکنن

کامل پرداخت میکنم؟قبلش باید بگم بیمه دارم ؟

اره باید کامل پرداخت کنی و از دکتر فاکتور بگیری ببری بیمه 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

میگیرن بعدش عکس  فاکتور رو میفرستی بیمه تکمیلی  پولش رو به حسابت میزنه. اگه جایی که رفتی طرف قرارداد بیمه است فرق داره مثلا آزمایش تقریبا رایگان میشه با تکمیلی یا اگه درمانگاه تامین اجتماعی بره ویزیت خیلی کمه.

بیمارستان هم یه چیزی علی الحساب میگیره بقیه اش رو معرفی نامه میزنه در جا . اگه طرف قرارداد باشه

تامین اجتماعی هزینه ش از آزاد یه خورده پایین تره کد ملی میدی بیمه رو پرسیدن میگی تامین اجتماعی همونجا مثلا ۱۵۰ تومن ویزیت میدی 

ولی تکمیلی اگه قرار داد داشته باشن با بیمه ت کم میکنه ولی اگه نداشته باشن از دکتر فاکتور برای بیمه میگیری مهر و امضا میزنه میبری بیمه پولت و میریزن حسابت