2777
2789
عنوان

بزرگترین حماقت من از ورود تو رابطه با ادم بیشرف و عکس دادن بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 4542 بازدید | 160 پست
هیچیچهرم با تاپ بودم مثلا یکم معلوم بود چیز خاصی نبود این میخواست ب عنوان سند بیاد ب بابام بگه این ب ...

اخی

بگردم چه دختر ساده ای هستی 

برایریه عکس با تاپ میخواستی شرفتو به باد. بدی

خدار رو شکر

خدادو خیلی شکر کن که خریت نکردی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بازم خدا را شکر این صد درصد میکشنودت یه گوشه بهت تجاوز میکرد و فیلم می‌گرفت با همین فیلم هم مدتها ته ...

بله دقیقااااا

من هیچ تصوری نداشتم برای همین خیلی گزون واسم تموم شذ

تا اهر دنیا مدیون داداشامم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهت افتخار میکنم عزیزم که به خانواده ات گفتی

درسته نباید میزدنت!

ولی همین که پشتتو گرفتن خودش عالیه

دستشون درد نکنه

واقعا خوشحال شدم

همش استرس داشتم بری

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.

عزیییزم چقدر خوشحال شدم ک تنبیه خانواده رو قبول کردی و ب داداشات گفتی علی رغم ترست کاش همه دخترامون بدونن خانواده هرچقدر هم بد باشن بازم بهترین پشتیبان براشونن 

چقد از کار مردم عق ام گرفت ک داداشت گفته میدونم جریان و طرف با پرویی گفته ب بابات میخاد بگه 

از طرف من ب داداشات بگو خیلی مردین 

عزیزم از شکایت هم نترس برو پلیس فتا خودت تنها یا با برادرت اگر خودت بخای ب هیچ کس اطلاع داده نمیشه ازین شکایت میگیرنس پدر پدرسگ بیشرفشم درمیارن  

فقط تو طعمه اون مردک نیستی ممکنه با چندین نفر هم همینکار و کرده و بلاهای بدتری هم سرش اورده باشه زنجیره شو قطع کن 

بهت افتخار میکنم عزیزم که به خانواده ات گفتیدرسته نباید میزدنت!ولی همین که پشتتو گرفتن خودش عالیهدست ...

اللهی عزیزم ممنونمممم🥲

داداشم خیلی عصبی شد ی لحظع ولی من اون لحظه فقط کمک میخواستم ب هر قیمتی

عزیییزم چقدر خوشحال شدم ک تنبیه خانواده رو قبول کردی و ب داداشات گفتی علی رغم ترست کاش همه دخترامون ...

دقیقاااا

من اگ بیشتر از اینم کتک میخوردم ولی تهش روانم اروم بود و ی استرس مدام نمیوفتاد تو‌وجودم

مرسی قلبم نظر لطفته

خیلیییفکر نمیکرد داداشمع😂😂😂😂فکر کرذ میخوام دکش کنم

اخه پیش فرض اینه 

همه به داداش دوست صمیمیشون میگن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

برادرت چند سالشه؟

چقدر پخته رفتار کرده

من بودم جیغ و هوار می کردم مادر پدر می فهمیدن

اون ک اول بهش گفتم متولد ۸۲اولی متولد ۷۹

احسنت به تربیت پدر مادرت