2777
2789
عنوان

بزرگترین حماقت من از ورود تو رابطه با ادم بیشرف و عکس دادن بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 3948 بازدید | 154 پست

این اتفاق مال چند وقت پیشه؟ الان پسره کجاست؟ گورشو کامل گم کرد؟ 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این به بعد به هیچ عنوان به هیچ پسری عکس نده.البته که میتونی سر همون عکس شکایت کنی بگی تهدید میکنه ...

اره ولی ب ابرو ریزیش نمیارزه

ازه باید همون اول داداشمو در جذیان میزاشتم من فکر نمیکردم پشتم باشه صرفا ی تیر بود تو تازیکی

ازه واقعا خدا خواستازه واقعا مدیونشونم🫠

بازم خدا را شکر این صد درصد میکشنودت یه گوشه بهت تجاوز میکرد و فیلم می‌گرفت با همین فیلم هم مدتها تهدیدات میکرد و مجبورت میکرد ازت سو استفاده میکرد .الان دیگه فهمیدی ته این روابط قهقراست .ببین عزیزم اونایی که میرن سمت این روابط اونا خودشونم رابطه جنسی غیر متعارف براشون عادیه یعنی خودشونم میخان اگه اهل روابط غیر متعارف نیستی دور این روابط خط بکش چون ته ته ته همه این روابط میرسه به رابطه جنسی و اینه که جامعه پر از زگیل و ایدز شده‌به به خاطر یک لحظه لذت دین و دنیاشون را تباه میکنن .

تا تو باشی و گول ادمای پولدار رو نخوری ندید بدید

ندید بدید؟چقدر سوختی از اینکه اینجوری دورت نیی دوره من پزه😔🤣

من گفتم ک ب دخترا بگم انقذ پول و اینا ملاک نباشه هرکی پولداره متشخص نبس من خودمم پول واسم ملاک نیس از طاهرش خوشم اومد

من چول طاهرش خوردمخشگل و خوشتیپ و قدبلند🥲😂

ولی بی شرف که با وجودی ک داداشت گفته اون نترسیده مجبورشدی به داداش دونی بگی ادم خطرناکی بوده ب نظرم خدا رحمت کرده داداشات هم خیلی انسانن و برخورد دیگه نکردن که همیشه اون ها رو امین تر بدونی ولی بدون از درون خیلی ناراحتن ولی مطمئنن که خواهرشون دیگه تکرار نمیکنه