2777
2789
عنوان

بزرگترین حماقت من از ورود تو رابطه با ادم بیشرف و عکس دادن بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 4087 بازدید | 157 پست
هیچیچهرم با تاپ بودم مثلا یکم معلوم بود چیز خاصی نبود این میخواست ب عنوان سند بیاد ب بابام بگه این ب ...

اره چیز خاصی نبوده ولی خول کاری کردی گفتی به داداشات آفرین مطمئن باش هرچی باشه پشتت وایمیستن

❤Che khobe ke daramet

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از این به بعد به هیچ عنوان به هیچ پسری عکس نده.

البته که میتونی سر همون عکس شکایت کنی بگی تهدید میکنه و اخاذی و ...

ولی خب کلا چه کاریه عکس بدی؛ یا حتی تماس تصویری که بتونن اسکرین بگیرن

بعد هم هر اتفاقی توی زندگیت افتاد به برادرت بگو

الان متوجه شدی که پشتت هستن

دیگه نذار کسی با خانواده‌ات تهدیدت کنه. برعکس انقدر خانواده رو واسه بقیه پررنگ کن که اونا از خانواده‌ات بترسن و نتونن هیچکاری کنن

و در نهایت به پسرها اصلا و ابدا اعتماد نکن

سنت واسه این کارا کمه. بعدا از بعضی رفتارها و حرفها پشیمون میشی. یادت باشه که بالاخره یه روزی ازدواج میکنی و یا حتی مادر میشی، همه رفتارهای الانت به یادت میاد و حتی ممکنه آثارشون به جا مونده باشه. کاری نکن وقتی به عنوان یه مادر به مجردیت فکر کردی خودت آزار ببینی..‌‌.‌ هر کاری رو بخاطر پسرها انجام نده....

ازه واقعا خدا خواستازه واقعا مدیونشونم🫠

با کسی خواستی حرف بزنی واقعا به پولش نگاه نکن به شخصیتش نگاه کن🫠الانم جوری شده وقتی پسر پولداره فک میکنه هرکاری بخاد دختر براش انجام میده چون متاسفانه بعضی از دخترا انجام میدن واقعا چون فقط خرج کردن پسر براشون مهمه🫠🥲

❤Che khobe ke daramet

افرین اسی با ی ادم سایکوپت و سمی و سادیسمی و ضدزن و زن ستیز رفتی تو رابطه 

ی نره خر مردسالار زورگو خودشیفته 

افرین به پدرو مادراتون 

به برادرت میگفتی میبردش یجا میزد لهش میکرد 

حالا ک بحث تجربه برای دخترای سن پایینتر برای منم پیش اومد تازه دیپلم گرفته بودم پسر ندیده بودم اصلا با اولین محبت خام شدم هیچ عکس بدی هم ب طرف نداده بودم کاملا معمولی ۶ ماه با تهدید عکس از لحاظ روانی پدر منو درآورد جوری ک از استرس دریچه قلبم یکم گشادی پیدا کرده الان آخر انگار قدرت گرفتم گفتم منو تهدید میکنی برو بگو من شاید از بابام ی چک بخورم اما قطعا تورو زنده نمیزارن همون شب رفتم سایت فتا ی قسمت داره مشاوره همه چیز گفتم مشاور پیام داد شنبه بیاید فلان جا برای تشکیل پرونده از همون صفحه فقط عکس گرفتم چنان ترسید برای همیشه رفت 

خدا داداشات رو برات حفظ کنه اسی جانخداروشکر که ختم بخیر شدبه درسات بچسب کاری که باعث مختل شدن زندگیت ...

ازه واقعا خودمم فکر نمیکردم اینحوری ازم حمایت کنن و پشتم باشن

یا گفتم خودشون بدتر میکنن و قشنگ ازم حمایت کردن🥹

داداش بزرگم ک اصن انگار انتظار خریت رو هر لحظه از من دارهدومیه هم واس خودمم عجیب بوذ ن گوشی گرفت ن د ...

همون کتک برات بس بوده ولی آفرین که ترسیدی و خودتو بیشتر از این بدبخت نکردی به برادرت گفتی خیلی مواظب باش الان ۹۸ ٪ گرگ شدن دختر و پسر هم نداره خیلی مواظب خودت باش