2777
2789
عنوان

کیا باردارن

307 بازدید | 65 پست

هفته ۲۸ هستم بچه مداااام تکون میخوره 

شیرینی بخورم یا نخورم همینه 

عادیع؟برا شما چجوریه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برامن شب و روز ندارم مخصوصا شبا ک اصن نمیزاره بخوابم ب دکتر گفتم گفت بدنیابیادم همیشه خوابش کمه

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
منم۸ماهمه‌ اوضاعم همینه پدرمو دراورده وروجک جانم😍😂

جدی میگی؟؟ینی چجوریه حرکتش 

من همیشه تتکون میخوره. یه لحظه آروم نیس نگگرانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برامن شب و روز ندارم مخصوصا شبا ک اصن نمیزاره بخوابم ب دکتر گفتم گفت بدنیابیادم همیشه خوابش کمه

جدی میگی 

من نگران بودم انقد تکون میخوره ینی همیشهههههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم۸ماهمه‌ اوضاعم همینه پدرمو دراورده وروجک جانم😍😂

چندهفته ای گلم من۳۳ هستم بشدتتتتت خودشو سمت چپم سفت میکنه ی دفه میبینی سمت چپم اندازه ده سانت ازسمت راست بلندتر شده و سفت سفت خیلی میترسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چندهفته ای گلم من۳۳ هستم بشدتتتتت خودشو سمت چپم سفت میکنه ی دفه میبینی سمت چپم اندازه ده سانت ازسمت ...

وای⭕😂😂😂وروجک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی میگی من نگران بودم انقد تکون میخوره ینی همیشهههههه

اره بخدا الانم ک ۳۳هفته هستم خودشو جمع میکنه سمت چپم قشنگ سمت چپ ده سانت ازسمت راست بلندترمیشه سفت سفت نمیدونم باسن مبارکشه یا سرشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای خداااا امشب خواب دیدم دختر دارم🥺🥺🥺🥺

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .