2777
2789
عنوان

کیا باردارن

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 65 پست
علائمتون چیه مثل بچه اوله؟میگن بارداری و ویار مشابه جنسیت متفاوته

من سر اولی تا ۱۶ هفته به شدت بالا میاوردم اصلا شب و روز نداشت ولی الان حالت تهوع خیلی دارم اما صبا بالا میارم چند روز خوبم چند روز بالا میارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سر اولی تا ۱۶ هفته به شدت بالا میاوردم اصلا شب و روز نداشت ولی الان حالت تهوع خیلی دارم اما صبا ب ...

دقیقا منم همینم سر اولی اصلا ابم بالا میاوردم الانم بالا میارم ب شدت اولی نیست ولی خب خیلیم سرحال نیستم روز ب روز دارم لاغر تر میشم انگار اشتهام داره کم میشه غذای خودمو دوست ندارم 

اره خیلی دیوونه شدم از بس فک میکنم 😂

منم والا شوهرم میگه هر چی خدا بخاد ولی من نمیتونم بهش فک نکنم مخصوصا اینکه زنداداششم بارداره اونم دختره دومشه دیگه ی جوری فشار افتاده سر من حداقل مال تو پسر باشه اخه همه نوهامون دخترن

دقیقا منم همینم سر اولی اصلا ابم بالا میاوردم الانم بالا میارم ب شدت اولی نیست ولی خب خیلیم سرحال نی ...

منم خیلی سر حال نیستم به شدت لگن درد دارم یه بار هم لکه بینی داشتم 

جاری هام هر دو باردارن این بیشتر منو حساس کرده

دختر یاپسر هرچی باشه نعمت خداست سالم باشه صالح باشه سرنوشتش خوب باشه برای اینکه بچه ی خوبی بشه سرنوشت خوبی داشته باشه براش زیارت عاشورا صلوات و استغفار و قران تلاوت کنید خداوند به مادر حضرت موسی ع فرمود نگران نباش نه تنها سالم میمونه بلکه پیامبر هم میشه

از خدا بخوایم هممون بچه سالم صالح خوش قدم باسرنوشت خوب و باعاقبت بخیری بده ان شاءالله 🪷🪻🌻🍂🍁🌿

منم والا شوهرم میگه هر چی خدا بخاد ولی من نمیتونم بهش فک نکنم مخصوصا اینکه زنداداششم بارداره اونم دخ ...

به خاطر جنسیت فکر نکنید بیهوده و خدا رو درنظر بگیرید که هرچی بده خیره این دوران بارداری رو با ارامش ذهنی بگذرونید که تو روحیه فرزندتونم اثر داره 

امیدوارم خدابهم نظر کنه 🩷ممنونم

عزیز دلم من نه اهل تبلیغم نه کلاه برداری ولی ی خانومی رو میشناسم دارو گیاهی میده برا ناباروری من چون ب چشم خودم نتیجشو دیدم خودمم پیشش دارو گرفتم تو دلم گفتم هر کی مشکل داشت راهنمایش کنم شاید خدا خواست و نتیجه گرفت اگر دوست داشتی بگو بهت معرفیش کنم اینم بدون خیالت راحت من ی ذره دروغ تو کارم نیست 

منم والا شوهرم میگه هر چی خدا بخاد ولی من نمیتونم بهش فک نکنم مخصوصا اینکه زنداداششم بارداره اونم دخ ...

من خودم خیلی برام اهمیت نداره از خدا خواستم اول سالم باشه بعد هرچی به صلاح بهم بده ولی اطرافیان پسر دوس دارن