2777
2789

خیلی سخته، یه وقتایی درد به استخون آدم میرسه

چطوری تحمل میکنید؟ حالتون رو با چی خوب میکنید؟ مشکل شوهرتون چیه؟ 

شوهر من خیانت میکنه و اخلاقشم خیلی خوب نیست مودیه

پارانوئید بخاطر بچم نموندم جا ندارم موندم پول ندارم کسی ندارم بچمو نگهداره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم نامزدم خیلی ادم بیخودیه تو فکر طلاقم

برو مشاوره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

شما بخاطر بچتون نموندین خودتونو گول نزنین 

شما بخاطر خودتون موندین 

که تری از جدایی یا ترس از تنهایی یا پشتوانه نداشتن نگهتون داشته 

وگرنه بچه ای تو محیط متشنج بزرگ شه چه توقعی باید از خودشو رفتارشو آیندش داشت؟

همون بهتر که پیش یکی از والدین توی آرامش بزرگ شه 

نه وسط جنگ و دعوا و خیانت و بدبختی 

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD

بچه ها آفرین میشه به پرسشنامه ام جواب بدین 💖💖💖

یه پایان نامه نوشتم در مورد طلاق عاطفی این پرسشنامه مربوط به همون پایان نامه ست

اینجا خیلی از خواهرا لطف کردن جواب دادن الان 130 نفر کم دارم

https://www.digisurvey.net/answers?sid=GvdSb7GnlLOrijVPDrFg4w%3D%3D

لازم به توضیح است که این سوالات فقط برای پژوهش حاضر مورد استفاده قرار می گیرد و محرمانه می ماند.

تو رو خدا اگر میشه بهش جواب بدین الان چند روزه از استادم مهلت می گیرم 💖💔

اگر جواب دادین لایکم می کنید که بدونم چند نفر شدیم 

یک دنیا ممنونم 💖

شما بخاطر بچتون نموندین خودتونو گول نزنین شما بخاطر خودتون موندین که تری از جدایی یا ترس از تنهایی ی ...

خیلی ها جنگ و دعوایی ندارن ولی دلشون هم به زندگیشون نیست. ممکنه یه همسر بد یه پدر خوب برای بچش باشه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
شما بخاطر بچتون نموندین خودتونو گول نزنین شما بخاطر خودتون موندین که تری از جدایی یا ترس از تنهایی ی ...

محیط متنشنج نیست

من خودم تو همچین خونواده ای بزرگ شدم و میدونم چقدر آسیب میزنه

هرمشکلی هم که هست من نمیزارم توی خونه دعوا و جو متشنج باشه

شما هم لطفا زندگی خودتو بچسب بیل زن زندگی دیگران نباش

خودمو گول نمیزنم 

محیط خونه متشنج نیست اصلا من و همسرم مشکلاتی داریم که اصلا در موردش صحبت نمیکنیم و اینکه همسرم پدر فوق العاده ای هست