2777
2789
عنوان

نگرانم که چرا انقدر خواهرم آن لاینه

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 61 پست
خب شاید همون بچه ها گوشیشو برمیدارنیا اصلا گروه مدرسه دارن و تکالیف و اینارو میفرستن

شاید طفلی تا بچه ها بخوابن و کاراشو بکنه نصف شب وقت کنه  باخیال راحت بشینه سرشو ببره توگوشی  ما بچه دارا همینیم  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

به شما چه ربطی داره من نظر میدم تاپیک زده ک نظر بدیم ،باید همه موافق کارش باشیم ک به شما بر نخوره

برو بابا بچه 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد فوضول و بیکاری دقیقا دوتابچه دارم صب تاشبم انلاینم خیلی وقتا ذهنم درگیره بچه هاست خوابم نمیره ...

ببخشید ناراحتت کردم عزیزم ممنون از لطفتون 

خواهرم کسی بود که عکس بدحجابیشو هیچوقت نمیزاشت و دو سه روز یبارم آن نمیشد ولی سه چهار ماهی  میشه که یسره آنلاین و عکسای خاصی میزاره منم فقط نگرانشم واقعا استرس دارم

چشم ولی به گفته ی شما شاید فضولم و به من ربطی نداره

یکی را داده ای صد ناز و نعمت  یکی را نان جو آغشته در خون
با توجه به تجربیاتم شاید با یکی در ارتباط باشه چون مادر منم یه زن هوس باز و خیانت کاره دقیقا اونم ا ...

😐😐😐😐😐😐 ینی تنها نشونه ی هوس بازبودن انلاین بودن بی وقته؟  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

😐😐😐😐😐😐 ینی تنها نشونه ی هوس بازبودن انلاین بودن بی وقته؟

نه این تنها نشونش نیست من فقط یک درصد شک کردم چون قبلا اصلا اینجوری نبود 

وای خدا منم خواهر دارم خداروشکر میکنم تا این حد به اسم دلسوزی تو کارام دخالت نمیکنن مردم دو نفر با هم می‌بیننن میگن فکر بد نکنیم گناه بعد این دیده یکی آنلاین تریپ دلسوزی هم برداشته شاید با کسی باشه به فرض با کسی باشه تو میخوای چیکار کنی حرف تورو اهمیت میده 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من چون تنهام همش اتلاینم همشم نی نی سایت چون دوستی ندارم ایتا اینهاپیام بدم . وقتی اونجا انلاینه حتم ...

شما تنهایید ولی اون دوتا بچه مدرسه ای داره پارسال فصل مدرسه بهش که زنگ میزدم میگفت آبجی بخدا وقت سرخاروندن ندارم و تا همین چند وقت پیش من براش چیزی می‌فرستادم از بس آن نمیشد زنگ میزدم میگفتم نت رو روشن کن مثلا عکس لباس یا چیزی فرستادم ببین

اعضای خانواده مثل آدمای غریبه تو خیابون نیستن. یه جمله یاد گرفتید و همه جا در نهایت بی ادبی به کار م ...

من خودم بشخصه متاهل بشم دوست ندارم خواهر یا برادرم به زندگیم کار داشته باشن و دخالت کنن چون آنلاین هستم یا عکس میزارم یعنی دارم خیانت میکنم ؟

☕🎵🍫🍻