2777
2789
عنوان

نگرانم که چرا انقدر خواهرم آن لاینه

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 61 پست
منم مث تو ام فضولم در بابت خواهرمنمیدونم به یه بهانه برو دیدنش سر گوشیش اگه دیدی یذره ممانعت میکنه ب ...

صمیمی هستیم ولی اون یه شهر دیگست عید میاد اینجا

یکی را داده ای صد ناز و نعمت  یکی را نان جو آغشته در خون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صمیمی هستیم ولی اون یه شهر دیگست عید میاد اینجا

حق داری منم یکی از اقوام اینجوری بود ، فهمیدم با کسیه خیلی ناراحت شدم و کلی نصیحت کردم که اگه کسی بفهمه فلان میشه و .... ولی گوشش بدهکار نیست 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
شاید گروهی چیزی با دوستاش دارهاونی که بخواد خیانت کنه خب عکس رو برای خود اون طرف میفرسته نه که بذاره ...

آخه منم گروه دارم با دوستام ولی با بچه مدرسه ای آدم بخدا وقت نمیکنه روزی یکی دوبار بیشتر چک کنه

اونم دوتا بچه مدرسه ای شیطون داره

یکی را داده ای صد ناز و نعمت  یکی را نان جو آغشته در خون

چقد فوضول و بیکاری  دقیقا دوتابچه دارم صب تاشبم انلاینم  خیلی وقتا ذهنم درگیره بچه هاست خوابم نمیره  میام سرمو میکنم توگوشی خیلی وقتا توروبیکا نصف شب فیلم میبینم خیلی وقتا توتلگرام بی وقت پی دی اف کتاب میخونم .... ساعتها ممکنه تواینستا انلاین باشم 

و اگه عقل و فکر تورو شوهرم خانوادش یا خانواده خودم داشتن اللن فک میکردن دورازجونم خاله ی  یه شهرم 😐 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

اصلا مگه میشه آدم نسبت به خونواده اش بی تفاوت باشه

لابد میشه دیگ همینا اگه زنداداششون یه کار کنه آبرو حیثیتشو میبرن

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

شاید کانال داره خوب منم عضو کانال تلگرام برای پسرم هستم مدام دنبال نمونه سوال هستم براش،بدترین چیز و در نظر نگیر

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

آخه منم گروه دارم با دوستام ولی با بچه مدرسه ای آدم بخدا وقت نمیکنه روزی یکی دوبار بیشتر چک کنهاونم ...

خب شاید همون بچه ها گوشیشو برمیدارن

یا اصلا گروه مدرسه دارن و تکالیف و اینارو میفرستن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
آخه منم گروه دارم با دوستام ولی با بچه مدرسه ای آدم بخدا وقت نمیکنه روزی یکی دوبار بیشتر چک کنهاونم ...

شاید دست بچه هاشه گوشی راستی پسرم توروبیکا کارتون میبینه تابخوابه   اسی خییییلی از شخصیت مزخرفت بدم اومد رو چ حسابی  میتونی اینقد بی منطق باشی

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

با توجه به تجربیاتم شاید با یکی در ارتباط باشه چون مادر منم یه زن هوس باز  و خیانت کاره دقیقا اونم این رفتار ها رو داره چه قبل از طلق از پدرم چه بعدش .دقت کن ببین با شوهر و بچه هاش خیلی بداخلاقی میکنه یا نه اگه میکنه مطمئن باش ۱۰۰ درصد همونه

بنظرم شما سرت تو کار خودت باشه نظر نده ،طرف نگرانه باز یه جمله مسخره یاد گرفتید نمی‌دونید کجا بگید

به شما چه ربطی داره من نظر میدم تاپیک زده ک نظر بدیم ،باید همه موافق کارش باشیم ک به شما بر نخوره 

☕🎵🍫🍻