2777
2789
عنوان

علت بی دلیل لاغر شدن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 45 پست
من خیلی نگران شدم کلی همش فکرای بد میاد تو سرم

ن بابا یک دفعه ۵ تا ده کیلو کم کنه تو یکی  دو ماه میگن بررسی کنید 

غذاشون برسید و کربوهیدرات و شیرینی بیشتر بدید 

فعلا امضا ندارم

۱ونیم ک زیاد نیس مثلا ۱۵کیلو کم کن خطر ناک هستش

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن بابا یک دفعه ۵ تا ده کیلو کم کنه تو یکی دو ماه میگن بررسی کنید غذاشون برسید و کربوهیدرات و شیرینی ...

آره خیلی کم غذا میخوره فعالیتشم زیاده 

میان وعده اصلا نمیخورن 

اینا تاثیر گذاره؟

یک و نیم کیلو کاهش وزن چیزی نیست ولی این که تو رو نگران کرده نگران کننده است ایشون که احتمالا مادرتون هستند و نگرانشون هستین ان شالله همیشه سلامت باشن 

ولی خب شما هم سعی کن زیاد بابت هر چیزی نگران نشی

اتفاقا شدیدا اضطراب داریم من پیش مشاور هم‌میرم فایده ای نداشته فعلاآخه همش میگم چکاپ خیلی از بیماری ...

همین حرص و جوش از خود سرطان بدتره

اگر مامانت بیخیالی طی میکرد الان وزنشم‌خوب بود

مامانت رو ببین عبرت بگیر

اگر مدت طولانی رفتی مشاوره و نتیجه نگرفتی مشاورت رو‌عوض کن 

البته اینم بگم اون مشاور معجزه نمیکنه خودت باید تغییر کنی

احتمالا تا از مامانت فاصله نگیری درمان نمیشی

برا خودت مشغولیت درست کن تمرکزت از مامانت برداشته بشه

(یک ده آباد به از صد شهر خراب) حداقل تو به آرامش برسی

۱ـ۲کیلو اونقدم زیاد نیس ولی چون میگی بالای ۵۰سال هستن بنظرم یا تیرویید پرکار دارن یا دیابت بهتره یه ...

آزمایش دادن دیابت ندارن 

آزمایش تیروئیدشد فقط نداده که باید بده 

قبلل کم کار بود یه دوره دارو خورد و قطع کرد دکتر 

موقع کم کاری هم لاغر بود 

یک و نیم کیلو کاهش وزن چیزی نیست ولی این که تو رو نگران کرده نگران کننده است ایشون که احتمالا مادرتو ...

اصلا دست خودم نیست

۲ ماهه خوای خوراک ندارم

ممنونم عزیزم سلامت باشین

نمیدونم چرا این لاغری منو بدجور ترسونده 

واقعا زیاد نیست؟

نه اصلا من خودم تو ۳هفته ۶کیلو کم کردم چون ناراحت بودم دو روزی یکبار در حد یک کف دست نون میخوردم

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
همین حرص و جوش از خود سرطان بدترهاگر مامانت بیخیالی طی میکرد الان وزنشم‌خوب بودمامانت رو ببین عبرت ب ...

خیلی استرسی هستیم ما خیلی 

البته مامانم به روی من نمیاره ولی کامل میفهمم که دایم‌میره رو ترازو و چک میکنه 

کاش بتونم اروم شم یکم 

نزدیک عروسیمه 

تک فرزندم 

خیلی خالن بده 

مادر من غذا میخورنولی کلا کم غذان فعالیتشون زیادهنباید ثابت بمونه؟

نه عزیزم 

اصلا دست خودم نیست۲ ماهه خوای خوراک ندارمممنونم عزیزم سلامت باشیننمیدونم چرا این لاغری منو بدجور ترس ...

چرا میتونه دست خودت باشه همون قدر که سلامتی مادر براتون مهمه سلامتی شما هم‌برا مادرت مهمه و باید مراقب خودت باشی این یه وظیفه است

ترس از هر چیزی از خود اون چیز بدتره و ضرراش بیشتر