سلام مامانای گل، عزیزان پسرم هفت سالشه چند روزه اولین دندون دائمیش درومده دو تا دیگه از دندوناشم لق شده. بعد هی میگه گردنم درد میکنه، البته دردش مستمر نیست یهو دوستعت خوبه بعد باز میگه گردنم درد میکنه. بینیش هم درد میکنه☹️دیروز میگفت سرم هم درد میکنه. اصلا هم بچه ای نیست که الکی بگه مثلا بخواد توجه بگیره یا خودشو لوس کنه. از دکتر اطفال پرسیدم گفت استامینوفن بدید😐میخوام بدونم از دندونشه یا پیگیری کنم ؟؟؟؟؟😕😕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترمنم امسال میره پیش دبستانی یه ماه پیش همش مبگفت گلوم دردمیکنه گردنم دردمیکنه بردمش دکتر گفت دندونای شیش جونه زده بخاطر اینه دوتا هم از دندونای جلوش افتاد
من دوقلوهام 5سال هستن حدودادندونشون افتاد و زودم در میادلازمه ببرم دکتر ؟اخه خیلی زود افتاد
نه من که بردم دکتر گفت عادیه برای بچه هایی که زود دندون شیری درآوردن زودتر از بچه های دیگه دندوناشون میافته برای دخترم دوتا دندونای پایین افتادن و دراومدن الانم دوتادندونای بالا لق شده