2777
2789

سلام مامانای گل، عزیزان پسرم هفت سالشه چند روزه اولین دندون دائمیش درومده دو تا دیگه از دندوناشم لق شده. بعد هی میگه گردنم درد میکنه، البته دردش مستمر نیست یهو دوستعت خوبه بعد باز میگه گردنم درد میکنه. بینیش هم درد میکنه☹️دیروز میگفت سرم هم درد میکنه. اصلا هم بچه ای نیست که الکی بگه مثلا بخواد توجه بگیره یا خودشو لوس کنه. از دکتر اطفال پرسیدم گفت استامینوفن بدید😐میخوام بدونم از دندونشه یا پیگیری کنم ؟؟؟؟؟😕😕

شاید عفونت داره شایدم بهش فشار میاد بخاد ۳تا دندون باهم در بیاره

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی دندون دائمی هم فشار داره؟اخه دندون شیری اذیت کننده بود، ندیده بودم دندون دائمی هم اذیت کنه بچه ...

من خودم دندون عقل میخاستم در بیارم داغون شدم یادمه؛

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
من دوقلوهام 5سال هستن حدودادندونشون افتاد و زودم در میادلازمه ببرم دکتر ؟اخه خیلی زود افتاد

نه من که بردم دکتر گفت عادیه برای بچه هایی که زود دندون شیری درآوردن زودتر از بچه های دیگه دندوناشون میافته برای دخترم دوتا دندونای پایین افتادن و دراومدن الانم دوتادندونای بالا لق شده

بچه منم یه وقتی میگه پاهام درد میکنه یعد چندروز خوب میشهبد نخوابیده؟ یا سرماخوردگی؟؟؟

سرماخوردگی شاید باشه ولی علائمی نداره بگم سرماخوردگیه، فقط گردن و صورتشو نشون میده میگه درد میکنه